2777
2789

ن فقط خوشگل و سر زبون دار باشی حله

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃

خواهرانه بهت ميگم

تا حد امكاان منشي نشو 

همين

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چرا

ديگه...

مهم نيست گفتنش اوني ك بايد متوجه ميشه خودش

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

عزیزم من چند جا رفتم مصاحبه ردم کردن گفتن ما یکیو میخایم بگه بخنده پر انرژی باشه...

بنظرت بستگی به دکترشم نداره؟؟😐😐

اگه خود دکتر به قول مامانم ادم سنگین رنگینی باشه و ادم سالمی باشه 

چنین چیزی نمیگن 🤦‍♀️

اگه گفتین کی ام؟😁😜

ضبط صدا

صدای دوبلورها گرم وگیرا است که می تواند باعث پیشرفت کاری شما شود صدای مناسب برای ضبط صدای منشی تلفنی   و ضبط صدای سانترال بسیار مهم است

سه سوت وب داری بخش های سفارش ضبط صدا ودانلود صدای آماده منشی تلفنی و  ضبط صدای منشی تلفنی و  ضبط صدای سانترال می باشد

ضبط صدا

ضبط صدای منشی تلفنی

ضبط صدای سانترال

سفارش ضبط صدا

دانلود صدای آماده منشی تلفنی

https://3sotweb.com/دوبلور

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز