2777
2789

ن فقط خوشگل و سر زبون دار باشی حله

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃

خواهرانه بهت ميگم

تا حد امكاان منشي نشو 

همين

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

ديگه...

مهم نيست گفتنش اوني ك بايد متوجه ميشه خودش

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

عزیزم من چند جا رفتم مصاحبه ردم کردن گفتن ما یکیو میخایم بگه بخنده پر انرژی باشه...

بنظرت بستگی به دکترشم نداره؟؟😐😐

اگه خود دکتر به قول مامانم ادم سنگین رنگینی باشه و ادم سالمی باشه 

چنین چیزی نمیگن 🤦‍♀️

اگه گفتین کی ام؟😁😜

ضبط صدا

صدای دوبلورها گرم وگیرا است که می تواند باعث پیشرفت کاری شما شود صدای مناسب برای ضبط صدای منشی تلفنی   و ضبط صدای سانترال بسیار مهم است

سه سوت وب داری بخش های سفارش ضبط صدا ودانلود صدای آماده منشی تلفنی و  ضبط صدای منشی تلفنی و  ضبط صدای سانترال می باشد

ضبط صدا

ضبط صدای منشی تلفنی

ضبط صدای سانترال

سفارش ضبط صدا

دانلود صدای آماده منشی تلفنی

https://3sotweb.com/دوبلور

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز