2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخترم زردی داشت شوهرم برد بیمارستان بستریش کنه یه ساعت بعد برگشت خونه تا بچه رو برده حجامت لاله گوش با اینکه من شدیدا مخالف بودم. دوتا تیغ خیییلی کوچولو زده بود دکتره. زردی دخترم رفت که رفت که رفت خیلی از شوهرم ممنونم

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹

من خودم رو بارداری اولم کلی رعایت میکردم گرمیجات نمیخوردم  و هرروز کاسنی میخوردم آخرش دخترم بستری شد برا زردی الانم باز باردارم همه چی میخورم هراز‌گاهی هم یکم خاک شیر میخورم ولی بازم یه عده میگن خوراک مادر ربط به زردی نداره 

من از روز اول قطره بیلی ناستر دادم و همینطور یه بار شیر خودم یه بار شیر خشک دکتر تا فهمید زردی داره گفت قطره و شیر خشک بده وقتی دید خودم دارم میدم گفت همینو ادامه بده

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
دوستم حجامت رو انجام داد گفت اصلا تاثیر نداشته 

برا دختر من که از همون لحظه زردیش کمتر و کمتر شد رنگ و روش باز شد بچه

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹
من از روز اول قطره بیلی ناستر دادم و همینطور یه بار شیر خودم یه بار شیر خشک دکتر تا فهمید زردی داره ...

یعنی از یه روزی قطره دادین؟

آخه میگن شیرخشک یبوست میاره زردی بیشتر توی بدن میمونه والا آدم نمیدونه چیکار کنه دیگه

من خودم رو بارداری اولم کلی رعایت میکردم گرمیجات نمیخوردم  و هرروز کاسنی میخوردم آخرش دخترم بست ...

دقیقا مثل من روی بارداری اولم خودمو خفه کردم بس ک خنکی کاسنی و بید خوردم اخرشم زردی گرفت 

حالا روی این باردادیم زدم ب بیخیالی

میگن اگه بچه اول زردی داشته باشه بچهای بعدیتم دارن من ک برای این اتفاق خودمو اماده کردم هرچی باداباد

خواب دیدم برگشتی پاشدم صدقه دادم    

من همه چی خوردم دخترم هیچی زردی نداشت. فکر کنم دلیل واقعیش مشخص نی. چون خیلیا هم دیدم با گروه خونی مادر و بچه مثبت باز زردی داشته

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من همه چی خوردم دخترم هیچی زردی نداشت. فکر کنم دلیل واقعیش مشخص نی. چون خیلیا هم دیدم با گروه خونی م ...

آره من و خواهر شوهرم باهم باردار بودیم من کلی مراقب بودم اون همه چی میخورد بچه اون زردی نگرف ماله من گرفت

یعنی از یه روزی قطره دادین؟ آخه میگن شیرخشک یبوست میاره زردی بیشتر توی بدن میمونه والا آدم نمیدونه ...

نه اتفاقا بچه های که زردی دارن رو شیر خشک میدن چون روزای اول شیر مادر کمه 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله