2777
2789
وای خدا کنه بچه هامون نگیرن منم کاملا زدم به بیخیالی

دکترم پرسیدم گفت احتمالش هست بگیرن دیگه چه میشه کرد باید برای هرچیزی اماده بود .خداکنه نگیرن حوصله نق زدنای بچه روندارم

خواب دیدم برگشتی پاشدم صدقه دادم    

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آره من و خواهر شوهرم باهم باردار بودیم من کلی مراقب بودم اون همه چی میخورد بچه اون زردی نگرف ماله من ...

مثلا میگن گروه خونی o میگیرن ولی من و دخترم و شوهرم هرسه o+ . بعد من شیرینی میخوردماااا

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من عرق کاسنی هم خوردم ولی نی نی زردی داشت رو ۱۲بودودکترقطره و شیرخشک وقرص داد الان بیست روزشه خوبه خ ...

هفته چند زایمان کردی طبیعی یاسزارین?

خواب دیدم برگشتی پاشدم صدقه دادم    
مثلا میگن گروه خونی o میگیرن ولی من و دخترم و شوهرم هرسه o+ . بعد من شیرینی میخوردماااا

وای منم خیلی شیرینی دوست دارم ولی چندوقته خیلی رعایت میکنم فقط میوه میخورم و خرما 

وای منم خیلی شیرینی دوست دارم ولی چندوقته خیلی رعایت میکنم فقط میوه میخورم و خرما 

تازه بعد زایمانم روزی ی ماهیتابه گنده کاچی خوردم که افسردگی نگیرم چون تنها بودم 😂😂😂

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...