2777
2789
عنوان

فامیل کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4911 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو عزیزم

چاه مادربزرگمینا پر شده بود یکی آوردن بیاد خالیش کنه مرده هم رفته بود اون تو یعنی اصلا بدش نمیومد اومد بالا کثافت از سرو روش میریخت بوی گند میداد با همون حال یه سیگار در آورد با همون دست کشید یعنی به خدا داشتم بالا میاوردم

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
مایک همسایه داشتیم به قدری کثیف و چندش بود ک اصلا نزدیکش نمیشدیم مثلا سوسک روی دیوارو با کف دستش مک ...

واااااای جرم زیر ناخن هاش خخخخخخخ

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

اره یه گند به تمام معنا بود

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

یه  بار دوست دوران ابتداییم، میخواست بره دستشویی، به من گفت توهم بیا! منم باهاش رفتم! تو حیاط که بودیم ، داشت بیسکوییت میخورد..بعد با عجله رفت تو دستشویی

. منم سریع دوییدم رفتم دنبالش گفتم که زهرا چرا با خوراکی رفتی، بدش به من بعد کارتو کن! اما اصلا جواب نداد:/ منم بیخیال شدم همونجا وایسادم، بعد از چند دقیقه که اومد در رو کامل باز کرد گفت : تو نمیری؟ منم همونجور شک زده به دستش که توش جعبه بیسکوییت بود نگاه میکردم   ، گفتم: مگه تو از شیلنگ اب استفاده نکردی؟؟گفت  نه بابا، بعد با همون دستش باز بیسکوییت خورد و رفت، دستاشم نشُست! وااای این صحنه خیلی حال بهم زن بود ، رفتم تو دستشویی دیدم کارشو کرده و ولش کرده اصلا اب نریخته بشوره! منم دیگه دوستش نشدم چون واقعا همه وسایلش انگل بود اعهه ، حتی تو کل سال دو بار تبخال زد   

غصه نخور درست میشه.
یه  بار دوست دوران ابتداییم، میخواست بره دستشویی، به من گفت توهم بیا! منم باهاش رفتم! تو ...

😂😂😂😂😂😂😂اووووققققققق  

دبستان که بودم  شیفتای ظهر برام عذاب بود مامانم یه روز شیفت ظهر که بودم برام داخل یه ظرف قرمه سبزی گزاشته بود! دستش طلا قرمه سبزی هاش همیشه معرکه بودن! با ذوقی که داشتم به مدرسه رفتم!! و تو نیمکت نشستم همش تو فکر این بودم زنگ بخوره من غذامو میل کنم! کنار دستیم یه دختر تپل بود که نصف صندلی و برای خودش تصاحب کرده بود اون موقع صندلی هامون به هم چسبیده بود و جدا نبود منم با هر بدبختی بود تحملش میکردم زنگ که خورد ظرفو باز کردمو خواستم بخورم که کنار دستیم گفت یه لحظه وایسا!! دستشو فرو کرد تو غذام و اندازه ی مشتش غذا برداشت !!  اول فکر کردم دستشو شسته ولی در کمال ناباوری عرق بود تازه فهمیدم از عرق زیاد دستش مامانش بهش حوله دادع بود دستشو خشک کنه  میخواستم عووق بزنم!! غذا رو کنار گذاشتم و هیچی نخوردم!! همیشه شیفت ظهراهمین کارو میکرد سر همین ماجرا کم غذا شده بودم و هیچی میلم نمی کشید 😂😂😂 همیشه هر موقع میخواسن بهم دست بزنه جیغ میزدمو میگفتم ولم کن جون مامانت😂😂😂😆

مغـرورها احـساسی ترند :))
اوووووووووووق اوووووووووق اوووووووووق اوووووووووووووق ی بار کوچیک بودم ماهم بنایی داشتیم کلا خونمونو ...

عززززییییززززم اونم دلش پنیر میخواسته خب 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍😍