2777
2789
عنوان

عکس خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 41 پست
تراسمونو دیشب با شوهرم درست کردیم

چه خوشگل.منم تو فکرش هستم که تراسمون رو با گلدون پرش کنم.

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.
ماشاءالله چه سالن بزرگى! من بودم،كناره ى  پرده ى سمت چپ رو اونور ميزدم، حس ميكنم بهتر ميش ...

باشه ممنون.

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوشگل.منم تو فکرش هستم که تراسمون رو با گلدون پرش کنم.

فقط یه کلام به شوهرم گفتم حیفه تراس  کاش بشه گل گذاشت توش و 2 تا صندلی کیف کنیم بعد ی 1 ساعت دیدم گلدون گلدون گل اوردتوخونه و تخت و فرش سنتی و گلدونو من شکه شده بودم الهی قربون مهربونیاش بشم من

خيلي سخت شد بنظرم جاي ساعت و اينه رو تغيير بده خودت ببين كجا بهتره 😁 

چشم عزیزم ولی کجا؟؟؟؟😆

منو معاف كنيد فقط حضوري ميتونم نظر بدم 🤦‍♀️😅

پس باید تشریف بیاری خونه.🙂 دلم میخواد چیدمان خونمون رو عوض کنم ولی چطوری جابه جا کنم رو نمیدونم؟؟؟😐