لطفا در مورد چیدمانش نظر بدید و هرکس دوست داشت عکس خونه اش رو بگذاره.🙂
خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.
چه خوشگل.منم تو فکرش هستم که تراسمون رو با گلدون پرش کنم.
خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.
ماشاءالله چه سالن بزرگى! من بودم،كناره ى پرده ى سمت چپ رو اونور ميزدم، حس ميكنم بهتر ميش ...
باشه ممنون.
چه خوشگل.منم تو فکرش هستم که تراسمون رو با گلدون پرش کنم.
فقط یه کلام به شوهرم گفتم حیفه تراس کاش بشه گل گذاشت توش و 2 تا صندلی کیف کنیم بعد ی 1 ساعت دیدم گلدون گلدون گل اوردتوخونه و تخت و فرش سنتی و گلدونو من شکه شده بودم الهی قربون مهربونیاش بشم من
خيلي سخت شد بنظرم جاي ساعت و اينه رو تغيير بده خودت ببين كجا بهتره 😁
چشم عزیزم ولی کجا؟؟؟؟😆
پس باید تشریف بیاری خونه.🙂 دلم میخواد چیدمان خونمون رو عوض کنم ولی چطوری جابه جا کنم رو نمیدونم؟؟؟😐