2777
2789
عنوان

هفته ۲۱ بارداری

1018 بازدید | 36 پست

اصلا خوراکی های شیرین و میوه های شیرین نمیتونم بخورم اما دلم میخاد ولی تا میخورم حالم بد میشه دلم برا هندونه شیرین و خنک لک زده یا طالبی انقد هم میوه های ترش خوردم معدم احساس سوزش دارم پس من کی عین قبل میشم کسی عین من بوده؟وارد ۶ ماهگی شدم صبح ها همچنان تهوع دارم و هرچیم نمیتونم بخورم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

منم تقریبا همین حدودا هستم ولی ن شیرینی هوس میکنم ن ترشی. مثه قبلم. فقط اوایل دلم ضعف میرف یچیزی میخوردم حالم بد میشد. کم هم میخوری باز حالت بد میشه؟ تاریخ زایمانت کی هس؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای منم همینم من غذا بخورم حالم بد میشه

پس کی خوب میشیم   من امیدم رسیدن ب ۵ ماهگی بود الان رفتم تو ۶ بهتر شدم اما نه کامل هنوزم نمیتونم گوشت و مرغ و شیر بخورم بقیه رو هم با سلام صلوات بزور

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

منم تقریبا همین حدودا هستم ولی ن شیرینی هوس میکنم ن ترشی. مثه قبلم. فقط اوایل دلم ضعف میرف یچیزی میخ ...

تاریخم ابانه یا اواخر مهر ...صبح ها ک خیلی کم میخورم همش در حاله بالا اوردنم اونم چندبار تا ظهر بعدشم انگار کوه کندم همه جام درد میکنه کسلم گشن که میشه احساس مردن میکنم اخه هیچی از گلوم پایین نمیره راه گلوم بسته میشه اما همچنان ضعف میرم

پس کی خوب میشیم   من امیدم رسیدن ب ۵ ماهگی بود الان رفتم تو ۶ بهتر شدم اما نه کامل هنوزم نمیت ...

وای نگو مرغ الان بالا میارم😆😆😆از کباب مایتابه ای متنفرم م م م 

نی نی دختره؟

حالا من دو دیقه چیزی نخورم ،بچه میخاد منو بخوره😑😑

ای جان  هرچیزی خوردن تو بارداری نعمتیه بخدا من یخچال باز میکنم عوقم میگیره زود میبیندم هرچی میگن میگم نمیتونم بخورم نمیتونم حالم بد میشه هرچیم میتونم بخورم دیگه زده شدم