2777
2789
دليل خاصى نداره خود دكتر گفت اين سونو هم مثل ان تى و انوماليه  توى ٢٨ هفته برام نوشته

حالا ضرر که نداره عزیزم من برعکس هی به دکترم میگم این ازمایش، بدم این قرص لازمم نیس؟ اکو قلب نمیخواد الان؟ سل فری ندم؟؟! اونم هی میگه نه..نه ..نه فعلا😐 هرچی ازمایش و تست که لازمه ادم بده ضرر که نداره بیشتر خیالش راحت میشه عوضش❤️😇👍🏼

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم جزء اين موارد نبودم ولى گفت برو راستش من خودم ميخواستم بعد انومالى برم اما گفت نه بايد ٢٨ هفته ...

آنومالی مگه نرفتی تاالان؟!😨 حدود هفته هجده مگه نمیرن؟🤔🤔🤔🤔

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
حالا ضرر که نداره عزیزم من برعکس هی به دکترم میگم این ازمایش، بدم این قرص لازمم نیس؟ اکو قلب نمیخواد ...

اره ضرر نداره

اما ادم استرس ميگيره

خدايا به سلامت به دنيا بيان ما يه نفس راحت بكشيم

به رسم رفاقت براى هم دعا كنيم🙏🏻♥️
اره ضرر نداره اما ادم استرس ميگيره خدايا به سلامت به دنيا بيان ما يه نفس راحت بكشيم

ای بابا بعدشم هس این استرسا🤕🤒

الان تو دل خودمونه همه جا باهامونه اون موفع که جدا میشه بدتریم حتما  درزمینه استرس😃😄

وای خفه شد...وای سرش کج شد...وای گوشش قرمزه....وای صداش زدم برنگشت...چرا گریه اش زیاده..چرا گریه نمیکنه...خخخخخخ🤣✋🏼

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
چقدر زمان برد؟ من قبل ان تى و انومالى هم يه ذره استرس داشتم😐

نیم ساعت بستگی به جنین داره بیدار باشه خوب بچرخه زودتر تموم میشه

ان تی تون خوب بود؟اگه عدد ان تی بالا باشه هم می فرستن

لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم 
ای بابا بعدشم هس این استرسا🤕🤒 الان تو دل خودمونه همه جا باهامونه اون موفع که جدا میشه بدتریم حتما ...

اره والا

من عاشق بچه هستم اما وقتى فهميدم باردارم تا ٢ هفته گريه ميكردم يه جورايى پشيمون بودمو احساس ميكردم مسئوليت سنگينيه من از پسش برنميام

نیم ساعت بستگی به جنین داره بیدار باشه خوب بچرخه زودتر تموم میشه ان تی تون خوب بود؟اگه عدد ان تی با ...

بستنى ميخورم هميشه قبل سونوهام

اوه خداروشكر همه چيز خوب بود ان تى ١.٤ بود

انومالى هم خوب بود

خدا به همه اولاد سالم بده

بستنى ميخورم هميشه قبل سونوهام اوه خداروشكر همه چيز خوب بود ان تى ١.٤ بود انومالى هم خوب بود خدا ...

خب پس موردی نداره برید خوبه خیال خودتون راحت میشه 

لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم 
اشکال نداره عزیزم؛ ۱۹ هفته هم خوبه؛ اگه خیلی عجله داری و مشتاقی خب یه جای دیگه برو

کسی فریبا خودکار شنیده؟نمیدونید کارش چطوره؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
مرسی گلم.

سونو دکتر بیتا صدیق هم خیلی تعریفش شنیدم 

میگن خیلی باحوصله و دقیق هست و حتی انگشت های دست و پاش هم بهت نشون میده

فقط وقتش خیلی پرره از الان باید برا دو سه هفته ی دیگه وقت بگیری 

❤️برای همه 'خوب' باش، آنکه فهمید همیشه در کنارت و به یادت خواهد بود و آنکه نفهمید ... روزی دلش برای تمام خوبیهایت '' میشود ❤️