2777
2789
عنوان

مادر شوهر

237 بازدید | 30 پست

ديگه دوس ندارم ببينمش حتي صداشم منو آزار ميده، امروز ناهار ميخوايم بريم اونجا😑 نميدونم حسم درسته يا نه من خيلي صادقم اصلا هم از سياسيتو دو رو بازي و اينا خوشم نمياد چون فك ميكنم با اين كارا خودمو گول ميزنم، بماند كه در عين مظلومي و سادگي شخصيت خيلي خاص و نا بهنجاري داره از اونجايي كه منو شوهرم خيلي به بزرگترامون احترام ميزاريم دوس ندارم از اين احترام سؤاستفاده بشه

وای عین منی احترام میزارم خوبی میکنم همش بدی میبینم همه جا میره پشت سرم حرف میزنه بد منو میگه فحشای رگیک بهم میده که چی من چرا جدا شدم رفتم یه خونه دیگه معتقده بین اون و پسرش جدایی انداختم حالا دو ساله جدا شدما ولی ابرو نذاشته برا منو و خانوادم 

خدایا خودت نجاتم بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه من نميدونم يه مادر چرا بايد اين كارارو كنه، خيلي فرق ميزاره، خيلي بين بچه هاش تفاوت قائل ميشه يك بار نشده گره از كار ما باز كنه ولي تو هر مشكلي كه ميافتن ما اولين نفريم يه چيزي فهميدم اون بيشتر داره آزارم ميده

متنفرم ازش ،از وقتی هیکل چاق شو تکون میده و راه می ره و دهن بی چاک و بندش باز میکنه و هر چی میخواد میگه،متنفرم از لحظه ای  که صورت شو که یاد آور بدترین روزهای زندگیم، ببینم ، از لحظه ای  که صدای شو که اغلب برای من  نحس و نامیمون بوده وبشنوم ،از تمام وجودش متنفرم ...

همشم میخواد تو کارام دخالت کنه حتی در اتو لباسمم نظر میده ، یبار رفتیم خونشون ماه رمضون افطار به ما ابگوشت داد بعد شام هم خربزه منم هی گفتم نمیخورم میوه میل ندارم به زور به خوردم داد خلاصه چشمتون روز بد نبینه نیم ساعت بد کارم به بیمارستان کشید ، بعد اون قضیه همش یجوری وانمود میکنه انگار من مریضم ، همه غذاهاشم ترش درست میکنه ، یبار بعد شام اومد فشارمو به زور گرفت دید فشارم رو 9 گفت دیدی حالت بده ، منم یادم نبود بگم بخاطر غذلی ترش حضرت عالی

مادرشوهرمنم مریضی اعصاب داره بداخلاقه و تو بدترین شرایط های زندگیم بدترین رفتارهاروبامن کرده حالا شوهرم اصرارداره مثل قبلناباش و باخانوادم بگوبخند کن چیکارکنم ک خندم نمیاد و یسری رفتاراازدل آدم پاک نمیشه 

زندگیم یه کوچولو میخاد که دلموبه زندگی نه...به دنیایی که زیادم خواستنی نیست گرم کنه
همشم میخواد تو کارام دخالت کنه حتی در اتو لباسمم نظر میده ، یبار رفتیم خونشون ماه رمضون افطار به ما ...

😂😂😂😂 جديدا اينم خيلي غذاهاي بدي درس ميكنه يعني حالم بهم ميخوره بد بو و بد طعمه همشم به خاطر اينه كه از درون ذاتش سياهه

والا ما که هر وقت رفتیم از فریزر غذای بیات دراورده گرم کرده برا هر کس چند قاشق گذاشته جلومون و تمام منم خیلی کم میرم دو سه ماه یه بار . وقتی ارزش قائل نیستن برا چی برم . به پسرشم چند بار گفتم . چطور اونا اومدنی من سفره ای در شان خودم جلوشون باز میکنم منم انتظار دارم

خدایا خودت نجاتم بده 
خوش به حالت كاش منم دو سه ماه يه بار ميتونستم برم😕

خوب به زور . شوهرم هی میگه منم هی بهانه میارم نمیرم . گاهی ناراحت میشه ولی خوب باز نمیرم و بهش میگم رفتنی ارزش قائل نمیشن منم ناراحت میشم. اونم چیزی نمیتونه بگه خودش میره زودی برمیگرده

خدایا خودت نجاتم بده