2777
2789
عنوان

ماشین ضروری تره یا خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 58 پست
الهی که خوشبخت باشین . خودت رو سرگرم کن کتاب بخون آشپزی کن خیل یکارها میشه کرد . ایشالا جور میشه یه ...

مدام نی نی سایت ت لگرام اینستا

ن خواهر دارم ن داداش متاهل.جاریم بغلمه قهره باهامون.دوستام همه مرکز شهرن.خالم و داییم تهران.هیچ فامیل همسنی ندارم.واقعا تنهایی فشار میاره بهم.شوهرم از تنهایی من خیلی ناراحته.سراینک خانوادش بهش کمکم نمیکنن قهر کرده باهاشون اونجام نمیریم.اعصابشم خراب شده طفلک

هفتاد تومن حدودا طلا دارم ولی شوهرم دوس نداره بفروشم مادرمم نمیذاره میگ ماشین ممکنه هزار بلا سرش بیا ...

اخه این چه کاریه دختر خوب؟ وام بگیری که چی بشه طلاتو بفروش البته نه همشو یه پراید کارکرده بگیرین

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه بودم با نصف طلاهام حتما یه ماشین مکم خرج میخریدم مجبور نیستید اول راهی یه ماشین خوب و عالی د ...

منم دقیقا همینو میگم باشوهرم بحث میکنیم میگ بمیرمم زیر پژو نمیخرم میگم اصلا ژیان فقط بشه باهاش رفت

اخه این چه کاریه دختر خوب؟ وام بگیری که چی بشه طلاتو بفروش البته نه همشو یه پراید کارکرده بگیرین

خودمم میخوام بفروشم سرویسمو.شوهرم میگ ی سال نشده عروسی کردیم نمیذارم بفروشی

ما ی شهرک کوچیکیم ک جای خاصیم نداره.اونجاییم ک داره انقد رفتیم ک حالمون بهم میخوره. دلم برا ی شهربا ...

شهربازی که اصلا نرفتیم😂😂😂

شهر ماهم جایی رو نداره فقط یه ساعت دور میزنیم فوقش یه بستنی میخوریم 

مسافرت تو این ۸ سال که هیچی

فوقش ماهی یه بار فسفود میخوریم اونم جای ارزون 

این همه قناعت کردیم ولی با این گرونی‌ها هیچی به هیچی شد

بخدا که شوهرم فقط موقع خواب میاد خونه

شبا بیدار میمونم که حداقل تو خواب ببینمش روزا که نیست میخوابم

خدا لعنتشون کنه مردم رو بدبختر کردن

گاهی فکر میکنم آخه به چی دلم خوش باشه

گاهی میزنه به سرم کلا بیخیال خونه دار شدم بشیم 

بخدا انقدر که هرروز بهش فکر میکنم کلافه شدم

وقتی کسی میگه رفته سفر تو دلم غصم میگیره چرا من نرم

منی که تو مجردی آخر هفته‌ها از شهر میزدیم بیرون

هر ماه مسافرت میرفتیم ولی الان ۸ سال دیگه جایی نرفتیم

دلم رو خوش کردم به این نی‌نی سایت و همش اینجا میچرخم

خانوادم زیاد میگن بیا با ما بریم ولی من دلم نمیخواد بدون شوهرم جایی برم 

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍

انقدر شرکت های لیزینگی و ..... هستند که بتونید ماشین بخرین. سختیش یه چند ماهه که اول یه پول درحد 10 تومن اینها جور کنین بعد کم کم قسط بدین. ما هم همین کار رو کردیم. با هزار بدبختی پول جور کردیم خونه خریدیم حتی ماشینمون رو فروختیم که زودتر صحب خونه بشیم. 2 سال بی ماشین بودیم. الان یه ماشین قسط خریدیم. 

مدام نی نی سایت ت لگرام اینستا ن خواهر دارم ن داداش متاهل.جاریم بغلمه قهره باهامون.دوستام همه مرکز ...

عزیز دلم تحمل کن آخر هر سختی آرامشه . مخصوصا اگه مثل امضات دلت به خنده های شوهرت خوش باشه همین برات از همه دنیا بیشتر می ارزه. مهم اینه که همدیگرو دارین و باهم خوش هستید . عصر ها که میاد خونه سعی کن یه مختصر غذایی درست کنی و بردارید برید بیرون یه پارک نزدیک . تو خونه فیلم نگاه کنید . من و شوهرم یه مدت ماشینمون خراب بود هر دو شاغلیم شبها و آخر هفته ها هر کس بهمون میگفت بیا ماشین برارین برین بیرون ما قبول نمیکردیم چون تو خونه واقعا بهمون خوش میگذشت فیلم نگاه میکردیم تخمه میخوردیم با هم آشپزی می کردیم جوری شده بود که کلا به ماشین نداشتن عادت کرده بودیم . 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
شهربازی که اصلا نرفتیم😂😂😂 شهر ماهم جایی رو نداره فقط یه ساعت دور میزنیم فوقش یه بستنی میخوریم&nb ...

عزیزم چقد انگار حرفای دل منو زدی 

منم مدام خانوادم میگن بیا با ما بریم ولی دوس ندارم بدون شوهرم جایی برم اونم میگ بدون تو خوابم نمیبره😆

جاریم ک بغلمه قهریم پدرشوهرم تو ارزونی براشون پراید خرید الان اکثرشبا صداشون میا میرن بیرون دلم میخواد گریه کنم.شوهرمم سرکاره مدام تنهام.

عزیز دلم تحمل کن آخر هر سختی آرامشه . مخصوصا اگه مثل امضات دلت به خنده های شوهرت خوش باشه همین برات ...

واقعا تموم امیدم ب شوهرمه وقتی میاد انگار کلی روانم اروم میشه.ممنونم از حرفات خیلی ارامش داد بهم.نزدیک پریودمه دلم غصش گرفته😆

عزیزم چقد انگار حرفای دل منو زدی  منم مدام خانوادم میگن بیا با ما بریم ولی دوس ندارم بدون شوهر ...

شما یک هیچ جلوتر از مایی و غصه خونه نداری

پول ماشین جور میشه خدا رو صدهزار مرتبه شکر که خونه داری

دعا کن منم خونه داربشم

تونستی شوهرت رو راضی کن با طلاهات ماشین بخر 

الان ۳سال که دیگه حتی کادو تو مناسبتها برام نمیگیره میگه جمع کنیم برای خونه

ماه پیش تولدم بود ولی دریغ از یه شاخه گل

نامرد خیلی دلم ازش گرفت

فقط ۲روزی گفت اِ کادو تولد برات نخریدیم 

همین

منم فقط نگاش کردم پوزخند زدم

فقط یه تبریک گفت اونم چون خودم گفتم مثلا تولدمه

روز زن و سالگرد ازدواج که دیگه هیچی

ولی من دلم نمیاد تو مناسبت‌ها براش کادو نخرم هرچند کوچیک باشه

ماه دیگه تولدشه تو فکرم براش کادو بخرم

ولی دلم خیلی شکست میدونم تا ما خونه دار بشیم من از افسردگی دق کردم

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
شما یک هیچ جلوتر از مایی و غصه خونه نداری پول ماشین جور میشه خدا رو صدهزار مرتبه شکر که خونه داری ...

انشالله ک زودتر خونه داربشی عزیزم از ته دل برات دعا کردم

منم خیلی اهل لباس بودم ینی ازغذا واسم واجب تر بود الان هر وقت حرف لباس میزنم شوهرم میگ پس انداز باید کنیم برا ماشین با حقوق کم و قسط وام ازدواج و این وضع ماشین چندصد سال باید جمع کنم برا ماشین