2777
2789

نه بابا دوران مدرسه یه گاگولی بودم که همتا نداشت

فقط فکر شیطنت و رمان بودم

رفتم دانشگاه سرم خورد به سنگ درسخون شدم

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر کلاس گوش بده حتما من خودم نمیخوندم اصن بجز شب امتحان ولی سرکلاس کااامل حواسم ب درس بود

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

من دبستان خیلی وضعم خراب بود راهنمایی خیلی زرنگ شدم دبیرستان ک رل زدم تا دوم افت تحصیلی کردم سوم خوب شدم پیش دانشگاهیم هیچی نخوندم الانم پشت کنکورم دعا کنین واسم🙄♥️ 

✨🌺[اللهم صل علی محمد و آل محمد]🌺✨

مدرسه درسم خوب نبود   چون دوسش نداشتم  ولی دانشگاه هم تو کارشناسی هم  ارشد معدل الف بودم همیشه.     تو همه کلاسها حاضر میشدم درس گوش میدادم و   شبای امتحان بیدار بودم جزوه هارو تو چک نویش مینوشتم ک مجبور شم پاک  نویس کردنی بخونم درسارو.  شب امتحانم        مطلبو میخوندم و خلاصه برداری میکردم خلاصمو مینوشتم   روز امتحان فقط  خلاصه هامو میخوندم و   میرفتم سر امتحان.    قبل نگاه ب برگه 3 تا  توحید میخوندم.  همه چیز عالی پیش میرفت

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼
چطور؟درسخون شدین؟؟چیکار کنم

شهریه سرسام اور بود میخواستم پولم حروم نشه یکسره خرخونی میکردم🤣🤣

مامانم میگفت اگه میدونستم مدرسه هم میفرستادمت غیرانتفاعی درس بخونی

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…

خیلی درس خون بودم بد شانسی سال آخر موقعیتم جوری شدنتونستم درس بخونم  تمام معلمام فکر می کردند من دکتر می شم ولی خیلی رتبه ام بد شد خیلی افسرده شدم با شاگرد تنبلای کلاسمون رفتم دانشگاه آزاد و همکلاس شدیم خیلی حس بدی بود  

دست خدا بالاتر از همه دست هاست