2777
2789
چه خوب خواهری داره کمک کنه 

من خودم بچه اولم واقعیتش نمیدونسم جریان کنکورو سال چهارم ک شدم تازه فهمیدم امسال باید کنکور بدم و خیلی دیر شده بود ولی تا جایی ک میتونم الان دارم واسه کنکورم تلاش میکنم و میخونم ولی الان ک شما میدونی شرو کن بعدها پشیمون میشی از تجربه بقیه استفاده کن 

✨🌺[اللهم صل علی محمد و آل محمد]🌺✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشته هامونم تو کارشناسی یکی بوده. درحال حاضر من دانشجوی ترم یک ارشد حقوق جزا و جرم شناسی هستم. موف ...

وای چ جالب. منم جزا خیلی دوس داشتم ولی قبول نشدم  خصوصی قبول شدم یه دانشگاه    خیلی دور از  منزل   بعد  چون اصولمون واقعا ضعیف  درس داده بود رفتم فقه  و حقوق

ان شاءالله  دکتراتو دفاع  کنی  خانوم😍😍😍❤️

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼
من خودم بچه اولم واقعیتش نمیدونسم جریان کنکورو سال چهارم ک شدم تازه فهمیدم امسال باید کنکور بدم و خی ...

دقیقا همین

من دوساله معدلم افت کرده واقعا روانیم کرده از معدل پایین نوزده متنفرم ولی الان به شونزده رسیده

واقعا خسته کرده منو

یازدهم تجربیم

الان وقتتو هدر نده روزی ی درس تخصصی و ی عمومی بردار بخون رو تست زنی کار کن تو آزمون شرکت کن تا ببینی ضعفت کجاس و چجوریه وضعت برنامه ریزی کن واسه خودت الان کم کم شروع کن و وقتتو هدر نده نمیگم بشین شبانه روز بخون ولی روزی سه چهار ساعت مطالعه داشته باش و بهت توصیه میکنم موقعی ک بیکار میشی لغات زبان و لغات ادبیات رو بخون تست قرابت بزن زیستتو تقویت کن 

الان وقتتو هدر نده روزی ی درس تخصصی و ی عمومی بردار بخون رو تست زنی کار کن تو آزمون شرکت کن تا ببینی ...

نمیدونم چرا تنبلم میخوام بخونما ولی بخاطر دوسال قبل

دقیقا همین من دوساله معدلم افت کرده واقعا روانیم کرده از معدل پایین نوزده متنفرم ولی الان به شونزده ...

معدل زیاد مهم نیس داشتیم رتبه برترایی ک معدلشون خیلی افتضاح بوده تو الان تنها کاری ک باید بکنی سعی کنی واس کنکورت تلاش کنی وقتی عمیق و کنکوری بخونی و برنامه ریزی داشته باشی بهت قول میدم وضع درسیت خیلی عالی میشه و معدلت بالا میره اونجوری ک بخونی درس خوندن هدف دار میشه و میفهمی ک حفظ نکردی و یاد گرفتی الان تو تابستونی بدور از استرس بردار بخون روش های صحیح مطالعه رو از تو نت بگیر تمرین کن هر روز میبینی تغییرشو تو سال تحصیلی آینده 

نمیدونم چرا تنبلم میخوام بخونما ولی بخاطر دوسال قبل

انگیزشو بوجود بیار ب گذشته فک نکن ب این فک کن ک دو سال آینده قراره کنکور بدی و بایددددد خودتو بالا بکشی از الان رو پایت کار کن تا دیر نشده دختر تنبلی نکن یکم سختی بکش ی عمر آسایش بخودت هدیه بده

سال اخره واقعا میترسم بالا نره معدلم

ترس از چی تو هدفتو مشخص کن بشین بخون از ماه بعد تو آزمون قلم چی شرکت کن طبق برنامه قلم چی جلو برو وقتی بخونی مشخص میشه تو چی ضعف داری بعدم ک ضعفت مشخص شد میری کلاس ثبت نام میکنی و ضعفت برطرف میشه اینجوری هم کنکورتو خوب میدی هم میفهمی چی ب چیه هم معدلت اوکی میشه ب حرف من گوش کن ضرر نمیکنی همین الان دیر نشده برو از تو نت روش مطالعه رتبه های برتر نوشته ازونجا کمک بگیر وقتی تو آزمون شرکت کنی خودتو میسنجی هر ماه پیشرفت و رتبتو تو ازمون ببینی انگیزت بیشتر میشه و میفهمی کجات میلنگه و تلاشت دو برابر میشه 

تصور اینکه ده ساعت بخوام بخونم سخته

شما تنبلی عزیزم 

یا کلا خوشی زده زیر دلت 

بابا تا خونه پدری هستی وموقعیتش رو داری تلاش کن

بعدا پشیمون میشی اصلا به ده ساعت فکر نکن .ساعت رو بزار کنار .برو کتاب خونه اونجا محیطش خوبه