2777
2789
عنوان

بی جنبه ها که تو شرایط من نیستن نیان اگه قضاوت کنین نفرین میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 144 پست
بعد منو تو اوج خواب و خستگی بیدار میکنه بپه کوچیکم دارم

بپه چیه

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
اره بخدا عزیزم.میگه برا پوست مرد خوبه.گاهی وقتا بهش میگم تو واقعا اینهمه رو کجات قایم کرده بودی😂ما ...

وای عزیزم این خیلی بده و حتما باید دارو مصرف کنه چون واسه بدن خودش هم ضرر داره تا به حد نرمال برسه پشت گوش ننداز .شوهر من هفته ای یه بارو میگه انرژیم تموم شد کمرم درد گرفت😅😅لووس 

چ بدبختی گیر افتادیما یکی میاد میگه منو ن یکی میگه زیاد م حخخخخ باور کنید همه چیو سخت میگیرین ریلکس باش انجام بده خودتم دیگ سه بار موخوای خخخخخ

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
2804
تا جایی که میتونی سعی کن با دلش راه بیا عزیزم اون شوهرته آگه خدایی نکرده از سمت شما تامین نشه ممکنه ...

عزیزم حرف شما درست

ولی بعضی عاقایونم هستن خانومشون واقعا چیزی کم نداره ولی تنوع طلبن.دیدم ک میگم

‏یه سری آرزوهام هستن که وظیفه‌ شون به دل موندنه
2805

تا نفرین بعدی خدا نگهدار

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
امشب این تاپیک دست رو دلم گزاشت مجبور شدم منم بگم.بخدا وقتتیی ک قهریم قر تو کمرمه😂شاید باورت نشه ول ...

پس شبا همش بهوته الکی بیار غر بزن قهر کن😁😁😉حالا خوبه باز بخاطر رابطه نمیاد منت کشی

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
2801