یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خخخخ چه جالبی خب چرا خودت تغیبر نمیکنی حتما چند بار شروع کنی شکست میخوری ولی اخر موفق میشی،میدونم، ...
😅 چون حق داشتم ولی خب اگه سیاست داشتم، میتونستم شرایط و همونطور که میخوام پیش ببرم.. ولی بی سیاستی کردم و با رفتارهای اشتباه خواستم بهش بفهمونم که حق دارم ..راه و روشم اشتباه بود.. چندسال همین راه اشتباه و رفتم و اونقدر دعوا و درگیریمون زیاد بود که کلا زندگیمون خراب شد.. نمیتونم مثل قبل دوسش داشته باشم ولی خب نمیتونم منکر خوبیاش هم بشم😓
چن ساله دارم میکنم،از بس اخلاقش گنده،خسته کرده منو...ی خواهرش باهام خوب نیس اخر سر اون گفت اخلاقایی داره که من ازش متنفرم من هیچوقت با همچین مردی نمیتونم بمونم...دیگه نمیکشم،چقد محبت یطرفه...
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊