2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خوبه چون...

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 53 پست
گوشت ک میخریم خودش چرخ میکنه و بعدش چرخ گوشت رو میشوره همیشه😃 خعلی خوبه چون من از بو گوشت بدم میاد

😅😅😅😅باحال بود

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی کارکنم خ.بی نداره دیگه،،من ادمی نیستم که بد بگم ولی اوایل یه کوچولو خوبی داشت الان هیچی نداره ،😔

عزیزم ... توبهش خوبی کن ازتو یادبگیره

کاربرجدیدنیستم😊(چون نیک بنگری همه تزویر میکنند)
شوهرم ب شدت پشتوانه هست برام. و خیلی خیلی کمکم می کنه به اهدافش برسم. در واقع هلم میده سمت خواسته ها ...

بله عزیزم

کاربرجدیدنیستم😊(چون نیک بنگری همه تزویر میکنند)
خخخخ چه جالبی خب چرا خودت تغیبر نمیکنی حتما چند بار شروع کنی شکست میخوری ولی اخر موفق میشی،میدونم، ...

😅 چون حق داشتم ولی خب اگه سیاست داشتم، میتونستم شرایط و همونطور که میخوام پیش ببرم.. ولی بی سیاستی کردم و با رفتارهای اشتباه خواستم بهش بفهمونم که حق دارم ..راه و روشم اشتباه بود.. چندسال همین راه اشتباه و رفتم و اونقدر دعوا و درگیریمون زیاد بود که کلا زندگیمون خراب شد.. نمیتونم مثل قبل دوسش داشته باشم ولی خب نمیتونم منکر خوبیاش هم بشم😓

🖤

عزیزم ... توبهش خوبی کن ازتو یادبگیره

چن ساله دارم میکنم،از بس اخلاقش گنده،خسته کرده منو...ی خواهرش باهام خوب نیس اخر سر اون گفت اخلاقایی داره که من ازش متنفرم من هیچوقت با همچین مردی نمیتونم بمونم...دیگه نمیکشم،چقد محبت یطرفه...

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊