2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

خونه ی بزرگی دارین خدا رو شکر

رنگ قهوه ای یا شکلاتی که استفاده کردی باعث میشه خونه کوچیک و تاریک به نظر بیاد، اگر دفعه بعدی خواستی فرش یا مبل بخری سعی کن رنگ روشن انتخاب کنی.

ضمنا جای تلویزیون خوب نیست، دیوار رو به روی اپن جای مناسب تری هست، و پشتی ها رو به صورت منظم دور تا دور نچینید...مسجد که نیست، رو به روی تلویزیون کاناپه بذارید خوب میشه البته بقیه ی خونه رو نمیبینم که کامل نظر بدم

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔

اگه دوست دارین نظرمو بهتون بگم

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔
قطعا سلیقه بانوی ایرانی زبانزدهمه است ومن تازه عروس به گرد شماهم نمیرسم ممنون میشم نظراتتون روبدونم ...

خوش سلیقه هستین اما باید بگم خونه رو شلوغ کردین، داخل همین عکس تو یه دیوار همزمان تلوزیون و میز نهارخوری و لباسشویی با هم دیده میشه، وقتی سایز خونه بزرگ نیست مثلا میز نهارخوری ۴ نفره یا کلا میز نهارخوری دیگه صرورتی نداره، متاسفانه تازه عروس های ما کلی جهاز میخرن که به اندازه خونشون نیست، اجازه بدین ان شاالله خونه بزرگ تر که رفتین وسایل بیشتری بخرین

قسمت نهارخوری رو خیلی خوب جدا کردین

جای کاناپه و تلویزیون خیلی خوب هست البته خونه هم اصولی تر ساخته شده، دفعه ی بعد که خواستین لوازم منزلتونو عوض کنین، مبلای روشن تر تهیه کنید، خونه بازتر میشه، اگه میتونید قاب تابلوی بالای مبل ها رو با یه قاب ساده تعویض کنید.

خونه من انگار بمب زده وگرنه عکس میزاشتم

بذارین عیبی نداره

یه میز ارایش توی پذیراییتون میبینم برش دارین، و یه سری سه تایی قاب تزئینی که جاش اصلا خوب نیست اون رو هم بردارین بهتره