2777
2789
دوستان دعا کنید ماهم خونه دارشیم راحت شیم.خواهش میکنم تو نمازا ودعاهاتون منو یاد کنین. هر روز تو بن ...

از ته دلم ازخدا براتون خونه پرازعشق بابهترین شرایط خاستم

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشغولم و خیلی امید دارم

منم مشغولم توکلم برخداست

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
میدونی چجوری دوستم؟

خیلی سخته ولی رد خور نداره چهل روز باید کلا از گناه دوری کنی تمام واجبات و مو به مو انجام بدی زیارت اشورا رو هم بخونی تو نت سرچ کن کامل برات بیاره ولی مطمعن باش تا چهل روزت تموم نشده حاجت میگیری اگه با اصولش انجام بدی

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
من مشغولم و خیلی امید دارم

ببخشید اگ دوسداری بگو چ نذری ورداشتی

وای ممنون عزیزم.همینکه گفتین یه انرژی مثبت بهم داد

😍😍😍😍خداروشکر

عزیزم هرروز بخاطر نعمتای قشنگت شکرگزار خدا باش،برکت زندگیتون بیشترمیشه

اگ بتونی بنویسی ک عالیههه

ببخشید اگ دوسداری بگو چ نذری ورداشتی

چهارده بار یا جواد الائمه بعد از هر نماز

خیلیها با این ذکر یکساله خونه دار شدن

ان شاءالله خدا قسمت من و شما هم بکنه

شما چه نذری کردی؟

زنده باد بال خدا، که فرو می افتد و درست روی شانه من می نشیند، زنده باد...
بچه ها حالا که اینجایین من ضعف کردم بیایید عکس غذاهامونم بزاریم من بزام؟

نه توروخدا من حاملم خیلی هم گشنمه اما حالم بده چیزی نمیتونم بخورم :((

زنده باد بال خدا، که فرو می افتد و درست روی شانه من می نشیند، زنده باد...
ان شاالله به امید خدا توهم‌خونه دارشی عزیزم

ان شاءلله عزیزم😍😍😍خیلی ممنونم ازتون خیلی

هرکی برا خونه دارشدنمون دعا میکته وبهم انرژی میده خییییلی ذوق میکنم خوشحال میشم

خدا خیرت بده

حس خوبی بهم دادی😍😍😍😍

افرین دوست گلم که سریع متوجه شدید دوستان گارد میگیرن انگار تبلیغ میکنم بخدا سودی واسه من نداره غذا ...

حقیقته  واقعا 

من برنامش رو دانلود کردم حرفهاش راسته

هر کی عمل کنه به نفع خودشه 

دولت از طریق همین واردات  مواد تراریخته سود میکنه 

هزار تا برنامه دارن برای اینکه پول پارو کنن کی به کیه