2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اروپا نيستم امريكا هستم

واقعا؟ چند وقته؟ خيلي خوش به حالت

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍

فرشات مثل مال منه ولی مال من پسته ایه

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

میشه برام صلوات بفرستین هر کی فرستاد لایک کنه منم براش بفرستم🙏

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

آرزو میکنم همه ی بچه های نی نی سایت..همه مردم تهران کرمان کرمانشاه شمال شهر قم مشهد سمنان همدان سنندج لرستان مردم جنوب کشور اصفهان شیراز اراک و همه ی مردم ایران یه روزی توی خونه های خودشون با آرامش بدون دغدغه..بدون مشکلات مالی بدون بیماری زندگی کنن و دلشون شاد و تنشون سالم باشه

خدا جونم مرسی❤
خخخ منم اوایل این مشکلو داشتم مثلا پدر شوهرم میگفت من کجا دراز بکشم؟؟؟😳😳😳 ولی بعدا عروسای جد ...

زمینه مبلتم تیرست خوبه دیگه 

من ببرم باغ یا رستوران اونو حساب نمیکنن لعنتیا😒😒😒😒

وخدایی که نگه داشت دلم را از غم .......;وانگهی گفت کمی صبر و مدارا تا دم........🌼🌼