2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همش شده حسرت. حالم از اینکه ۳۰۰ تومن رو چطور تا سر ماه برسونم ک دیگه از کسی کمک نخوایم بهم میخوره. ه ...

عزیزم ختم سی هزار تا استغفرالله واتوبو الیه رو به نیت برداشته شدن موانع رزق و روزیتون حتما انجام بده. بعد از اون هم حداقل سه هزار تا ذکر الحمدالله رب العالمین. و شک نکن شک نکن درهای رزق و روزی از آسمان برات باز میشه. خاصیت اصلی ذکر استغفار برای رزق و روزی هست. خودم بارها و بارها جواب گرفتم. ترجیحا هم با حواس جمع و حضور قلب بگی بهتره.

خب ما مهمون بیشتر از پونزده شونزده نفر نداریم اگرم داشته باشیم غذا میکشن رو‌مبل میشینن میخورن ی ...

فکر کن یه درصد واسه من اینطوری شه قهر میکنن پامیشن میرن 

با تشریفات که میان یه چیز طلب دارن حالا سفره نندازم ببین چی میکنن

وخدایی که نگه داشت دلم را از غم .......;وانگهی گفت کمی صبر و مدارا تا دم........🌼🌼
اونایی ک میزشون کوچیکه همشم سرامیک خیلی کنجکاوم بدونم چی میکنن اخه خودم بزرگترین فرشم ۹متره رو اون س ...

من مهمونام هیچوقت بیشتر از ۷/۸ نفر نیستن  اکثرا ۴/۵ نفرن رو میز ناهارخوری غذا میخوریم دو تا دوست بیشتر ندارم😕

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

دوستان پیج پرفسور کرمی رو فالو کنید حقایق غذایی کشورمون روشن بشه واستون اگه سلامتی واستون مهمه اوضاع غذایی کشور خیلی خرابه

منم یه فالورم دلم واسه هم وطنم میسوزه فقط بخدا سودی واسه من نداره

نه_به_تراریخته#  

https://instagram.com/professor_ali_karami?igshid=1n8wb3oxb8glv

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
من قوم شوهرم 40نفرن فکر کن

باهم دعوت نكن اگه ميشه ،چون هم پذيرايي سخته هم كيفيت مهموني مياد پايين يا ببر رستوران 

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍