2777
2789
عنوان

بچم منو میزنه

104 بازدید | 13 پست

پسرم چهار سالشه میره پیش یک ، خیلی به گوشی وابسته شده حرفهای بدی یاد گرفته سر هر چیزی منو جلوی همه میزنه ، من خیلی اقتدار ندارم دایم ناخن میجو نمیدونم چیکار کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اضطراب داره هرگز خودت و پدرش کتکش نزنین خیلی روش تاثیر میذاره من از نزدیک دیدم بچه داغون میشه ..اصلا اصلا کتک نزنین به این فکر کنید اون بچه هست ...جلو بقیه دعواش نکنید مدام نگین بکن نکن نیاز نبر اینا خیلی روش تاثیر میذاره

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بهش رو نده، بزن رو دستش، گوشی بهش نده.

یعنی چه بزن رو دستش خجالت بکش اون فقط ۴ سالشه طفلک

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خودم حوصله ندارم باهاش بازی کنم

خب برای راحتی خودت گوشی دادی دستش دیگه. حالا خودتم حوصله نداری ببرش پارک ،خانه بازی ، کلاس های ورزشی . بزار انرژی شو تخلیه کنه . بچه ها انرژی زیادی دارن . اگه تخلیه نشه پرخاشگری میکنن.

پس نازش کن و تشویقش کن، بذار به کار زشتش ادامه بده.

احامالا بچه ندارین چون اون اصلا نمیفهمه برا چی کتک خورده....البته من همین اشتباهات رو برا پسرم انجام دادم وبی خوب بچه من واقعااااااا اذیت میکرد واقعاااا

احامالا بچه ندارین چون اون اصلا نمیفهمه برا چی کتک خورده....البته من همین اشتباهات رو برا پسرم انجام ...

زدن روی دست، اسمش کتک زدن نیست، ولی بچه حس میکنه که کار اشتباهی انجام داده. دلسوزیهای غیر منطقی، بچه را خراب میکنه.