بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه هر چی صفحه ها رو رفتم ندیدم گفتم نکنه کوری گرفتم😁😁😁
اوکی عزیز دلم 😘❤️
از خواب خسته ام ، به چیزی بیشتر از خواب نیاز دارم...چیزی شبیه بیهوشی برای زمان طولانی ...شاید هم از بیداری خسته ام، از این که بخوابم و تهش باز بیداری باشد...کاش میشد سه سال یا شش سال یا نه سال خوابید و بعد بیدار شد..نشد هم نشد
استاتر عزیز پیشنهاد من اینکه رفتی خونه خودت(۱) پرده سفید بگیری که فضای خونت از تیرگی دربیاد ،(۲)اینکه اگه میتونی فرش حالت شبیه بهم انتخاب کن مثلا اگرحال خونت بزرگتره یه ۱۲ متری دیگه از همین فرشت بخری ،(۳)مبلت هم رنگ روشن بردار اگه میترسی کثیف بشه زمانی مهمون ندارین کاور بزاری رو نشیمن مبلت ،پیشنهاد من بود البته ،خونتون هم مبارک باشه به سلامتی استفاده کنین ان شالله
کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘
از خواب خسته ام ، به چیزی بیشتر از خواب نیاز دارم...چیزی شبیه بیهوشی برای زمان طولانی ...شاید هم از بیداری خسته ام، از این که بخوابم و تهش باز بیداری باشد...کاش میشد سه سال یا شش سال یا نه سال خوابید و بعد بیدار شد..نشد هم نشد