2777
2789

خونت خوشکله ولی مبلات نمیاد عوضشون کن

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
به به عالیه عزیزم😍😍

فدات بشم انشالله ازدواج کردم عکس خونه خودمو میزارم😍

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی چیه؟

توی نت سرچ کن چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس 

کامل توضیح داده 

اینجا بخوام بگم خیلیییی طولانیه 

اگر حاجت داری سعی کن انجامش بدی یک ساعت در روز وقت میگیره ولی خیلی مجربه 

انشالله حاجت روا بشی عزیزم❤️❤️

میشه بگی چیه؟

گلم ۱۰۰ بار الله اکبر میگی بعد سلام و لعن زیارت عاشورا رو یبار میخونی بعدش زیارت عاشورا رو تا اول لعن بخون .۲ رکعت نماز بخون با نیت هدیه به آقا اباعبدالله بعد از نماز دوباره ۱۰۰ بار الله اکبر بگو و یبار از اول زیارت عاشورا بخون با صد لعن و صد سلام آخر هم نماز زیارت آقا اباعبدالله بخون دو رکعت

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
اینم خونه من..بعد از هفت سال سختی و اجاره نشینی....

ای جونم مبارک باشه با دل خوش بشینی😍❤