2777
2789
عنوان

تاپیک رفع مشکل کاربری نی نی یار.....

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۲۰۰ نفر درخاست کردن اهمیت ندادن تنها راهش ابنه که دیگه هیچ کسی تاپیک نزنه به نشونه اعتراض

اصلا اعتراض هم درکار نباشه کی حرات داره اینجا تاپیک بزنه یا نظر بخواد خود من درمورد خواهرم یه مسیله ای را گفتم و میدونم اینجا را میخونه و کسی هم نیست پاکش کنه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
3و 5

البته همیشه این دو نی تی یار خیلی فعال بودن و همکاری خوبی داشتن ولی واقعا خیلی حضورشون تو سایت کم شده

اصلا اعتراض هم درکار نباشه کی حرات داره اینجا تاپیک بزنه یا نظر بخواد خود من درمورد خواهرم یه مسیله ...

تنها راهش اینه بگی برات گزارش بزنن تازه شانس بیاری مسدود نشی بخاطر گزارش زیاد

I am a queen because I have a cute mad king
عکسشو که فرستادم تو تایم کاریشون لینک بدی حذف میکنن

تایم کاریشون را چه جوری متوجه میشید وقتی تاپیکشون مدام قفله 

۲۱۶۹ کاربر  لایک کردن اما حتی یه جواب هم ندادن چون ازنظر مالی به ضررشون هست حذف تاپیک

الان دیگه کسی زیاد تاپیک نمیزنه و سایت خلوتتر قبل شده البته شایدم حس من این باشه و امار اینطور نباشه

@مونا_تهرانی   😒 گفتید دوهزارنفر لایک کنن اختیاری میکنید پس چیشد ????? کفر نعمت کردیم نی نی ...

اهمیت نمیدن تنها راهش اینه کل کاربرا متحد شن تاپیک نزنن

اون روزیکه ۲۰۰۰ نفر لایک کردن یادمه کل نینی سایت رو کردن تبلیغ به نشونه تنبیه معترضین

I am a queen because I have a cute mad king