2777
2789
عنوان

تاپیک رفع مشکل کاربری نی نی یار.....

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 46 پست
تایم کاریشون را چه جوری متوجه میشید وقتی تاپیکشون مدام قفله  

دیگه تو تاپیک حذف نمیکنن .باید خصوصی بفرستی.من هر وقت فرستادم حذف کردن برام .فقط کافیه لینک موردنظرتو بفرستی تو خصوصی نی نی یار 3 یا 5 

نی نی یار 3 ساعت 9 صبح تا 5 عصر هستن 

نی نی یار 5 از 6 عصر تا 10 شب هستن 

با تشکر مدیریت سایت😁

....
وقتی میخوای بری خصوصیشون رو پیجشون هست 

اخه پیام خصوصی را قبلا میگفتن ندید و تو خودتاپیک درخواست بدید الان شما تو قسمت خصوصی پیام میفرستید؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی از تاپیکا در حد یکی دو صفحه میره جلو ..کاش لااقل حذف این تاپیکا رو به خود شخص بدن .

بله دقیقا اینم بشه خوبه  

اهمیت نمیدن تنها راهش اینه کل کاربرا متحد شن تاپیک نزنن اون روزیکه ۲۰۰۰ نفر لایک کردن یادمه کل نینی ...

😒دیگه داره بدم ازشون میاد بعد میگن نمیشه به مجازی حس داشت والا اینا برا خودشونم احترام قایل نیستن پول پرستای بوووووووووق😣

دیگه تو تاپیک حذف نمیکنن .باید خصوصی بفرستی.من هر وقت فرستادم حذف کردن برام .فقط کافیه لینک مرودنظرت ...

ممنون باشه اینکارو میکنیم ببینیم چی میشه؟

جدیدا گفتن تو خصوصی بدین ،اسکرین فرستادم که،جوابمم دادن

ممنون عزیزم باشه اینکارو میکنم

مونا تهرانی که فک نکنم سال یه بار سر بزنه سایتش میگه این چه سایت مزخرفیه اخه😁راستم میگه منم باشم ارجیح میدم برم پارک ژوراسیک بعد خوشمزه بزنمدبه بدن  تا بیام اینجا کوربشم و چرت و پرت بخونم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2799255/نحوه-حذف-کردن-تاپیک

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2799255/نحوه-حذف-کردن-تاپیک

ممنون اینم روش خوبیه فقط خواهش میکنم سه تا لینکی که فرستادم خصوصی را حذف کتید من دو هفته هست دنبال حذفشونم و نمیدونستم روش حذف عوض شده خیلی ناراحتم این سه تاپیک جنبه خصوصی برام داره