2777
2789
عنوان

غذا چی بپزم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 86 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب برای همین میگم دیگه😄لوبیاشم زیاد بزن

مشکل اینجاست که من تحمل شنیدن غر ندارم وگرنه برام مهم نبود چی بپزم اون بخوره یا نه ولی وقتی غر می‌شنوم حتی یک کلمه تا چند روز حالم خرابه 😔

خودش میگه دوست دارم همه چیز تمیز باشه وسواس نداره اما نظم براش مهمه مرده دیگه

با این جمله چرا خودت رو گول میزنی: مرده دیگه! در مرحله اول همه انسانیم!! ثانیاً من به خاطر مشکل دیگه ام مشاور روانشناس میرفتم اونجا فهمیدم هم وسواس قرینه گرفتم هم وسواس تمیزی. البته تو مراحل اولیه بود. و تنها کسی که میتونه جلوش رو بگیره خودمم!! تا قبل روانشناس می گفتم من فقط تمیزم چون بیش از حد تمیزکاری نمی کنم اما بهم ریختگی و کثیفی منو بدجور بهم میریزه! اینم آغازِ وسواسه!

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
نظر من اینه غذا درست نکن تنبیه کن والا ، برای خودت یه چی درست کن یا ازبیرون بخر بخور فقط 

من همیشه دارم خونه رو تمیز میکنم جارو گرد گیری اسگشپزی آخرش میگه خیلی تنبلی و بهتره تکلیف خودت و بدونی یه بارم بهم گفت پشیمونم این خونه و زندگی و بخاطر تو درست کردم وقتی نمیتونی مسولیت قبول کنی بهم گفت تو از پس زندگی بر نمیای

با این جمله چرا خودت رو گول میزنی: مرده دیگه! در مرحله اول همه انسانیم!! ثانیاً من به خاطر مشکل دیگه ...

و ای من متوجه شدم دارم وسواس قرینه میگیرم باید وسایل وسط باشن یا پایه مبلا جوری باشن که گوشه سرامیک ها قرار بگیرن