2777
2789
عنوان

غذا چی بپزم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 86 پست
خداکمکت کنه،خیییلی سخته اینجوری،یه لیست بگو بنویس باتوجه به علاقه وذائقت،تا از روی اون درست کنی،برای ...

هزار بار گفتم برام لیست غذاهای مورد علاقتو بگو فایده نداشته فقط میگه هرچی دوست داری درست کن بعدشم فقط غر نیشنوم

میگه تو خانم خونه ای وظیفته

بگو نه تو شرع گفتن وظیفمه نه تو قانون

اگه تو عرف هم میگن که وظیفمه همونام میگن وظیفه توئه بخوری و ایراد نگیری یا مشکلتو بپذیری و فکر درمان باشی

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی گفتم بد برداشت نکن مشکل انزجار غذاش روانیه تا جسمی با مشاوره قسمت زیادیش حل میشه البته اگه قب ...

چند بار گفتم بریم پیش مشاور واسه رابطه زناشویی قبول نمیکنه چون مشکل فقط غذا نیست من وقتی آرامش ندارم رو مساعل یوه هم تاثیر میزاره مهم نیست دلیل نا آرامی بخاطر غذاست یا غر زدن ها یا ایرادات همشون رو هم جمع میشن 

هزار بار گفتم برام لیست غذاهای مورد علاقتو بگو فایده نداشته فقط میگه هرچی دوست داری درست کن بعدشم فق ...

یه روز که سرحاله سریع برو کاغذ وقلم بیار وبگو بیا این دغدغه مهم زندگیمون روحل کنیم عزیزم،تازه مخارجتون صرف خوراکیهای مورد نیاز میشه وگوشت ومرغ مدت طولانی توفریز نمیمونه

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
بگو نه تو شرع گفتن وظیفمه نه تو قانون اگه تو عرف هم میگن که وظیفمه همونام میگن وظیفه توئه بخوری و ا ...

این فقط مشکل من تو پخت و پزه واسه کا ای خونه و تمیز کاری بماند چقدر غر میزنه

وسواس داره؟

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت

فکر نمیکنی خیلی بهش رو دادی؟

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت

واقعا نمیدونم چجور میشه تفکر این آدمو عوض کرد

حتی حاضر نیس قبول کنه مشکل از خودشه

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر