دخترا بیاین باهام هم دردی کنید چون فکر نمیکنم کمک چندانی بشه بهم کرد. یکی از بزرگترین مشکلات زندگی من اینه که نمیدونم واسه شام و ناهار چی بپزم طوری که وقتی میخوابم دوست ندارم فردا از خواب بیدار بشم چون نمیدونم واسه غذا چکار کنم. شوهر من هیچی نمیخورم، حبوبات و نمیخوره یعنی هر غذایی که حبوبات داره از قیمه متنفره از خورشت بادمجان. باقالی پلو لوبیا پلو عدس پلو متنفره. کته سیب زمینی متنفره. کوکو و کتلت میگه توش خامه نمیخورم حتی کوشت چرخ شده خالص هم سرخ میکنم میگه توش خامه سرخ سرخ میکنم میگه خشکه مرغ درست میکنم باهات حرف میزنه آنقدر خوشمزست میگه بو میده تنها مرغ سوخاری میخوره اونم نه همیشه فقط واسه یه بار خوبه تنها غذایی که میخوره خورشت گوشت گوسفنده اونم بدونه هییییچ مخلوط چیزی اونم باید آنقدر ادویه بزنم که بو چربی نده تنها غذایی که میپزم گوشت چرخ شده رو سرخ میکنم با ربع طوری که بازم بو نده و ماکرانی و این خورشت بدونه حبوبات دیگه نمیدونم چی درست کنم 😭
اگه تو عرف هم میگن که وظیفمه همونام میگن وظیفه توئه بخوری و ایراد نگیری یا مشکلتو بپذیری و فکر درمان باشی
چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه میکنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
جدی گفتم بد برداشت نکن مشکل انزجار غذاش روانیه تا جسمی با مشاوره قسمت زیادیش حل میشه البته اگه قب ...
چند بار گفتم بریم پیش مشاور واسه رابطه زناشویی قبول نمیکنه چون مشکل فقط غذا نیست من وقتی آرامش ندارم رو مساعل یوه هم تاثیر میزاره مهم نیست دلیل نا آرامی بخاطر غذاست یا غر زدن ها یا ایرادات همشون رو هم جمع میشن
هزار بار گفتم برام لیست غذاهای مورد علاقتو بگو فایده نداشته فقط میگه هرچی دوست داری درست کن بعدشم فق ...
یه روز که سرحاله سریع برو کاغذ وقلم بیار وبگو بیا این دغدغه مهم زندگیمون روحل کنیم عزیزم،تازه مخارجتون صرف خوراکیهای مورد نیاز میشه وگوشت ومرغ مدت طولانی توفریز نمیمونه
این فقط مشکل من تو پخت و پزه واسه کا ای خونه و تمیز کاری بماند چقدر غر میزنه
واقعا نمیدونم چجور میشه تفکر این آدمو عوض کرد
حتی حاضر نیس قبول کنه مشکل از خودشه
چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه میکنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر