2777
2789
عنوان

غذا چی بپزم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 86 پست
لازانیا اسنک سالاد سزار .غذاهای من در آوردی😁 از این چیزا درست کن حالا ک شوهرت خورشتی نیست

لازانیا یه بار درست کردم گفت خیلی چربه من درآوردی که اصلا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونه مادرش چی می خورده همونا رو بپز بذار جلوش! حرف اضافه هم زد با پشت دست بکوب تو دهنش!😡

😂😂😂

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

همدردیم. دختر من اینجوریه لامصب دلم میخواد بمیرم دیگه. خورش خلالو امتحان کن حبوبات نداره دختر من گاهگاهی اونو میخوره. 

با شوهرمم درد دیگه دارم بدنسازه همه چی باید بدون چربی باشه یک چیز افتضاحی. اصلا غذای خوب تو خونه ما نمیاد. 

دوپیازه الو هم امتحان کن اگه با پیاز مشکل نداره.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
😑

جدی گفتم بد برداشت نکن

مشکل انزجار غذاش روانیه تا جسمی

با مشاوره قسمت زیادیش حل میشه

البته اگه قبول کنه مشکل داره و اگه بیاد پیش روانشناس

به نظر میاد وسواس فکری داره

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

خداکمکت کنه،خیییلی سخته اینجوری،یه لیست بگو بنویس باتوجه به علاقه وذائقت،تا از روی اون درست کنی،برای خودت هم جدادرست کن ،تاشاید مشکل بدغذاییش حل بشه

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
خونه مادرش چی می خورده همونا رو بپز بذار جلوش! حرف اضافه هم زد با پشت دست بکوب تو دهنش!😡

خیلی ساله مادر نداره همش غذا بیرون می‌خورده میگه دیگه غذا خونگی میخوام، اون میزنه تو دهنم البته نه با دست با حرفاش میگه فکراتو بکن میخوای با زندگیت چکار کنی