دخترا بیاین باهام هم دردی کنید چون فکر نمیکنم کمک چندانی بشه بهم کرد. یکی از بزرگترین مشکلات زندگی من اینه که نمیدونم واسه شام و ناهار چی بپزم طوری که وقتی میخوابم دوست ندارم فردا از خواب بیدار بشم چون نمیدونم واسه غذا چکار کنم. شوهر من هیچی نمیخورم، حبوبات و نمیخوره یعنی هر غذایی که حبوبات داره از قیمه متنفره از خورشت بادمجان. باقالی پلو لوبیا پلو عدس پلو متنفره. کته سیب زمینی متنفره. کوکو و کتلت میگه توش خامه نمیخورم حتی کوشت چرخ شده خالص هم سرخ میکنم میگه توش خامه سرخ سرخ میکنم میگه خشکه مرغ درست میکنم باهات حرف میزنه آنقدر خوشمزست میگه بو میده تنها مرغ سوخاری میخوره اونم نه همیشه فقط واسه یه بار خوبه تنها غذایی که میخوره خورشت گوشت گوسفنده اونم بدونه هییییچ مخلوط چیزی اونم باید آنقدر ادویه بزنم که بو چربی نده تنها غذایی که میپزم گوشت چرخ شده رو سرخ میکنم با ربع طوری که بازم بو نده و ماکرانی و این خورشت بدونه حبوبات دیگه نمیدونم چی درست کنم 😭
خونه مادرش چی می خورده همونا رو بپز بذار جلوش! حرف اضافه هم زد با پشت دست بکوب تو دهنش!😡
😂😂😂
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
البته اگه قبول کنه مشکل داره و اگه بیاد پیش روانشناس
به نظر میاد وسواس فکری داره
چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه میکنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
خونه مادرش چی می خورده همونا رو بپز بذار جلوش! حرف اضافه هم زد با پشت دست بکوب تو دهنش!😡
خیلی ساله مادر نداره همش غذا بیرون میخورده میگه دیگه غذا خونگی میخوام، اون میزنه تو دهنم البته نه با دست با حرفاش میگه فکراتو بکن میخوای با زندگیت چکار کنی