2777
2789
عنوان

غذا چی بپزم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 86 پست
😤😤😤😤😤😤😤 ولش کن برو ، بترسونش ، چقدر عوضیه

میدونی من الان دارم مشکلات زندگیمو میگم از خوبی های اون چیزی نگفتم اون خوبی های زیادی داره اما متاسفانه چیزی که زندگی هارو از هم میپاشه مشکلات و اختلافات من خودم معتقدم زندگی کردن و یاد نگرفتم نمیدونم باید چطور مشکلات کوچیک و حل کنم که تبدیل به زخم نشن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و ای من متوجه شدم دارم وسواس قرینه میگیرم باید وسایل وسط باشن یا پایه مبلا جوری باشن که گوشه سرامیک ...

داری وسواس میگیری. شوهرت مشکل داره و با حرفا و امر و نهی هاش به تو هم داره منتقل می کنه. یه بار که گفت تکلیفت رو روشن کن. بگو اتفاقاً خیییلی دوست دارم روشن بشه. یا میای روانشناس یا جمع می کنم میرم! بگو منم آدمم کلفت که نگرفتی همسر، هم نفس گرفتی!! بگو هر غلطی دلت می خواد بکن هر جا هم دوست داری شکایت کن! اه

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
خدا بهت صبر بده😄 بهش بگو عزیزم خودت تعیین کن اینطوری خیلی بهتره

ممنون از شما خدا به هممون صبر بده چون من که زود از کوره در میرم هر چند فهمیدم هیچ فرقی نداره چقدر صبر کنم یا کی عصبی بشم آخر سر مقصر منم 

من همیشه دارم خونه رو تمیز میکنم جارو گرد گیری اسگشپزی آخرش میگه خیلی تنبلی و بهتره تکلیف خودت و بدو ...

چقد قدرنشناسه 

آدم دلش میشکنه    .....  توقع داره چیکار کنی دقیقا ؟؟!!؟؟!!

و ای من متوجه شدم دارم وسواس قرینه میگیرم باید وسایل وسط باشن یا پایه مبلا جوری باشن که گوشه سرامیک ...

شوهر کردی یا رفتی پادگان والا اینجور که تعریف میکنی این خانه از پای بست خرابه آقا نشکل داره باید بره روانشناس درضمن خداصبر ایوب بهت بده😆

تو را  من چشم در راه دارم
داری وسواس میگیری. شوهرت مشکل داره و با حرفا و امر و نهی هاش به تو هم داره منتقل می کنه. یه بار که گ ...

آره خیلی اعتماد به نفسم پایین آمده خیلی خیلی هر کاری میکنم میگه اشتباهه مثلا اگه یه چیزیو از اینور بزارم اونور میگه چرا این کارو کردی اگه هم بهش دست نزنم خودش دقیقا همون کا و میکنه میگه چرا تو نکردی