del_ara مدیر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 2467 عنوان عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 413 پست عکس پروفایملو دوس میدارم (: شما دوسش ندارید؟ هر وقت ناراحتم میبینمش حس خوبی بم میدهب شما چطور؟ 1398/03/29 | 06:06 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
del_ara مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 2467 احیانا تو گرسنه ات نیست نمیری صبحانه میل بفرمااییی چرا ولی حوصله ندارم اول میخوابم بد پا میشم ی چیزی میخورم
zzzz19 عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 4671 چرا ولی حوصله ندارم اول میخوابم بد پا میشم ی چیزی میخورم ادم خوبی هستی دیگر قوی شدم میبینم میخندم رد می شم
رقیه_جووون عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 9087 از آشنایی با هر دوتون خوشحال شدم...انشاءالله همیشه موفق باشید...اناری و دل آرا جون...😘😘😘
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 واقعا؟ اینم امتحان میکنم فعلا رفتم عدسی ک اون خانوم گف رو بخورم ببینم چی میشه .مرسی عزیزم حتما ... هیچی موثر تر از جعفری نیست .. جعفری تازه یا خشک رو بریز توقوری نباتم بنداز توش ابجوش بریز روش بذار دم بکشه .. دمنوش میشه میخوریش زیاد بریز ک غلیظ بشه قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22738 بنظر من بهتره بری تو اجتماع باشی. بهتر از شبکه های اجتماعیه 😐 تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
del_ara مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 2467 بنظر من بهتره بری تو اجتماع باشی. بهتر از شبکه های اجتماعیه 😐 جاااااان؟؟؟؟