2777
2789
الان دقیقا کی دوشتت شد روشن کن منو لطفاااااا

دلی😍رقیه جون😄

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
من برم دیگه دوستان خوشحال شدم از این ک تو نی نی سایت دوست پیدا کردم😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

منم عزیزدلم 

از پیدا کردن ادم خوبومهربونی مثل شما واقعا خوشالم ❤باعث افتخاره

ببخشید ک بزرگتر از من بودی شوخی بی جایی کردم یا بی احترامی شده😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عزیزدلم  از پیدا کردن ادم خوبومهربونی مثل شما واقعا خوشالم ❤باعث افتخاره ببخشید ک بزرگتر ...

من کوچیکتر بودماااااااااااااا

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  
منم عزیزدلم  از پیدا کردن ادم خوبومهربونی مثل شما واقعا خوشالم ❤باعث افتخاره ببخشید ک بزرگتر ...

فدای تو بشم من😍😍😍 اتفاقن با شوخیات کلی خندیدم و شاد شدم 😚 امیدوارم توام از دست من ناراحت نشده باشی ❤

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
آخی عزیزم 😍 شما میخای سرگرم شی بیا ب من بگو چکار کنم زود پریود شم خیلی ناراحتم همه چی خوردم اما نمی ...

جعفری خوردی؟؟ جعفری دم کن بخور ی تکه نباتم بنداز توش فوری میاد

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
جعفری خوردی؟؟ جعفری دم کن بخور ی تکه نباتم بنداز توش فوری میاد

واقعا؟  اینم امتحان میکنم فعلا رفتم عدسی ک اون خانوم گف رو بخورم ببینم چی میشه .مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم😘 خود جعفری و بندازم تو قابلمه ؟چجوری درستش کنم؟