2777
2789
صاحاب داره بشین سر جات بچه

دلی از خودمونه😂با هم کنار میایم😂

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممد صاحب داره بی تربیت...😣😣😣

دیگه دیره عاشق شدم رففففف😂

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
عمرا اگه بشه باهاش کنار اومد

ینی میگی حسوده؟😧

تازه پز هیکل ممدمم بدم  قد بلندو ورزشکاری  هر بازوش اندازه کل بالا تنه منه 😂😂😂 مژه ه ...

نگو این اناری هیزه...😒😒😒

zzzzz هم ممکنه بهش شماره بده...😂😂😂

این دوتا خطرین...مراقب ممدت باش...😅😅😅

اگه ببینیشو بشناسیش چییی خرسم ب جز خودم کاری ب کسی نداره 

عشققققم مبارک خودت باشه 😍 ک برازنده همدیگه این😚

نگو این اناری هیزه...😒😒😒 zzzzz هم ممکنه بهش شماره بده...😂😂😂 این دوتا خطرین...مراقب ممدت باش. ...

اونی که از همه مظلوم تره ترسناک تره 

خخخ

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  
2790
2778
2791
2779
2792