2777
2789

خدا لعنت کنه اینایی رو ک ب خاطر هوا و هوس زندگی بچه هاشونو خراب میکنن😥

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دیگه چ جور مادریه چجور دلش اومد😔😔😔😔

اره واقعا خیلی بی رحمی کرده

ولی خوبه محمدو اینجا گذاشته همسایه ما بشه 

ک بشه مال من 😆

من اصلا براش کم نزاشتم دبیرستان ک بودیم هر صب خوراکیامو باهاش نصف میکردم 

هر موقع بی پول میشد کمکش میکردم

البته اونم خیلی کارا برای من کرده ک خیلی با ارزشه

اره واقعا خیلی بی رحمی کرده ولی خوبه محمدو اینجا گذاشته همسایه ما بشه  ک بشه مال من 😆 من اص ...

وااااااای😍😍😍😍😍😍😍😍 

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
چه ظلمی کرده...ولی آدمای سختی کشیده صبورترن...انشاءالله خوشبخت بشید...مامان بابات راضین؟؟؟

اره خیلی خوبه 

باورت میشه ی جا ی بچه ببینه داره گدایی میکنه شده دوتومن تو جیبش باشع میره همشو میده بش

تا حالا سرم داد نزده در صورتیکه من خیلی وقتا عصبیش کردم بش بی احترامی کردم..اون هیچ بی احترامی بم نکرده 

مامان بابام مثل خودم الان مهمه براشون شغل ثابت داشته باشه

ولی همچین پسری فرشتست از دستش نمیدم عمرا

لب ب قلیونو سیگارو این چیزا اصلا نمیزنه 

رفیق بازم نیست 

فقط دنبال کارو پول در اوردن 

سگشو فروخت برای من موبایل بخره 

لنتی نمیگی عاشق ممد میشم😕