2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن دلم میخواد...😣😣😣 بیا اعصاب ندارم یکم کتکت بزنم...👊👊👊

وايي نه، اصلا جديدا حوصله و بحث و كتك كاري ندارم 😅 چندباري اينجا بحثم شد خيلي انرژي ميگيره از ادم، وگرنه الان يه دعواي درست حسابي ميكرديم😡👊🏻

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
گفتم بیکاریا خخخخ

اگه بیکار نبود این همه تاپیک نمیزد😆

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
ای باریکلا تو هم فهمیدی

عا بابا تابلو بود😂

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
وايي نه، اصلا جديدا حوصله و بحث و كتك كاري ندارم 😅 چندباري اينجا بحثم شد خيلي انرژي ميگير ...

چنروز پیش بیرون بودم ی زن و مرد دعواشون شده بود زنه میخاست مرده رو بزنه چنتا زن اومدن زنه رو بغل کردن ک ولش کن گناه داره رنگ مرده شده بود گچ .زنه بهش میگف حیف ک خستم از سرکار اومدم وگرنه نشونت میدادم😂اینو ک میگفت همزمان پاهاشم تو هوا پرتاب میکرد ک مرده رو بزنه 😂الان شما گفتی یاد اون زنه افتادم😂

ببین اناری نگفتی پرومو دوس میداری یا نمیداری (: 😂 

چون خیلی از خودت تعریف کردی نه😂😂😂