2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اصن دلم میخواد...😣😣😣 بیا اعصاب ندارم یکم کتکت بزنم...👊👊👊

وايي نه، اصلا جديدا حوصله و بحث و كتك كاري ندارم 😅 چندباري اينجا بحثم شد خيلي انرژي ميگيره از ادم، وگرنه الان يه دعواي درست حسابي ميكرديم😡👊🏻

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
گفتم بیکاریا خخخخ

اگه بیکار نبود این همه تاپیک نمیزد😆

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
ای باریکلا تو هم فهمیدی

عا بابا تابلو بود😂

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
وايي نه، اصلا جديدا حوصله و بحث و كتك كاري ندارم 😅 چندباري اينجا بحثم شد خيلي انرژي ميگير ...

چنروز پیش بیرون بودم ی زن و مرد دعواشون شده بود زنه میخاست مرده رو بزنه چنتا زن اومدن زنه رو بغل کردن ک ولش کن گناه داره رنگ مرده شده بود گچ .زنه بهش میگف حیف ک خستم از سرکار اومدم وگرنه نشونت میدادم😂اینو ک میگفت همزمان پاهاشم تو هوا پرتاب میکرد ک مرده رو بزنه 😂الان شما گفتی یاد اون زنه افتادم😂

ببین اناری نگفتی پرومو دوس میداری یا نمیداری (: 😂 

چون خیلی از خودت تعریف کردی نه😂😂😂