2777
2789
خب دیگه...به نسبت تعداد پستای اون بیشتره...

نه ديگه قشنگ حساب كن، تو ٥ ماه ٦٠٠٠ تا پست زدي، اونم تو ٣ ماه ١٧٠٠ تا زده ، شما هر ماه ١٠٠٠ تا، اون هر ماه تقريبا ٦٠٠ تا، 

چه فاز حساب كتابي گرفتم اول صبحي😂

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
خب دیگه...به نسبت تعداد پستای اون بیشتره...

ن عزیزم شما شیش ماه عضو بودی 6000تا پست گذاشتی 

من سه ماه عضو بودم 1000 تا گذاشتم ینی شیش ماه باشم 2000تا میشن (: 

تو بدتری از منم سری 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم امتحان میکنم😋 ممنون

انشاءالله جواب بگیری.... ولی یه چیز جالب من هیچوقت پریود هام منظم نبود. 4 سال همش دکتر و دوا... ولی بی فایده.... انگار مدلم شده.... 2 تا هم بچه دارم خدارو شکر. 

خدایا شکرت...
21 جوونم (: زیبا ناز جیگر ماه....یکی یدونم کلا

😐😐😐😐😐تو از خودت تعریف نکنی کی بکنه😂😂😂😂 از منم 4سال کوچیکتریا😝

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
انشاءالله جواب بگیری.... ولی یه چیز جالب من هیچوقت پریود هام منظم نبود. 4 سال همش دکتر و دوا... ولی ...

خدارو شکر خدا حفظشون کنه عزیزدلم

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
پیرزن  پس داری یائسه میشی (:

نخند ک ب دردم 4سال دیگه دچار میشی 😂😂😂

اخیش همه رو لایک کردم  خخخخخ

خسته نباشی عزیزم😃

2790
2778
2791
2779
2792