2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 121 پست
حساسیت تو به جاست.  ربطی نداره که چون با همه همینه پس کارش درسته.  اگه من برم با تمام آق ...

راست میگین حق با شماست😔😔😔😔

راستش همه اینارو با ارامش چندبار بهش گفتم اما اعتقادش اینه ازدواج محدویت نیست ادم میتونه دوستاشم داشته باشه.بخدا من با هیچکی مشکل ندارم.فقط گیرم روو این خانومه...انرژی منفیه...خیلی

مجردن من با دوستای مجرد همسرم رابطه ندارم چون ازشون خوشم نمیاد بین دوستامون زن و شوهر مناهل داریم ...

خب شما شبیه هم هستین. این شباهت باعث میشه اذیت نشی.  وقتی شبیه نباشید از رفتار طرف مقابل اذیت ميشید. مثلا همسر من حتی احوال پرسی با پسر خالمم براش سنگینه. متقابلا منم روش حساسم. چون باید بدونه که نمی تونه یه طرفه این رفتار رو داشته باشه. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بذار تنها باشه  بعد ک خواست برگرده همین حرفایی ک من زدمو بهش بزن و این دفعه کاملا عاقلانه رفتا ...

باورت میشه مثلا ساعت ۱۲ شب همکلاسی خانومشو میرسونه خونه.یبار اعتراض کردم

میدونی چی گفتن بهم؟گفت اون شوهر داره و خیلی هم موجه .تازه تو توو جامعه نیستی نمیدونی.شوهرش بهش اعتماد داره.مثلِ ما نیستن که!!!!

اما اون خانم با همه همینه.مدلش اینه....اما واسه من غیر قابل قبوله

پس افکار خودتو تغییر بده ،تواناییشو داری که اینجور رفتارارو ببینی اونم نسبت به همسرت؟

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
راست میگین حق با شماست😔😔😔😔 راستش همه اینارو با ارامش چندبار بهش گفتم اما اعتقادش اینه ازدواج مح ...

بله روابطش رو داشته باشه. اما نه هر روابطی. من همسرم تا حدود سه سال طول کشید تا روابط این چنینی رو کنار گذاشت. من خیلی اذیت شدم. دلم نمیخواد تو هم اذیت بشی. 

پس افکار خودتو تغییر بده ،تواناییشو داری که اینجور رفتارارو ببینی اونم نسبت به همسرت؟

معلومه که نه.این موضوعِ تازه ای نیست.اونقدر کش پیدا کرد که بحثمون شد....ما همیشه مشکلاتمونو با آرامش و به راحتی حل کردیم اینبار نمیدونم چمون شد....

باورت میشه مثلا ساعت ۱۲ شب همکلاسی خانومشو میرسونه خونه.یبار اعتراض کردم میدونی چی گفتن بهم؟گفت اون ...

اسی پس بحث یکی دونفر نیست همسرت کلا با خانوما راحته

من فکر کردم فقط همون ی دونه ست 

حتما با ی مشاور خوب مشورت کن

خودت باش   مگه خودت چشه   والا   
بهش بگو باشه بین منو اون دختره اونو انتخاب میکنی پس خدا حافظ

اما این حرف ینی خبرایی هست.اینجوری دستی دستی خودمو با اون دختر رقیب میکنم و الکی الکی بهش قدرت میدم.چرا باید بین من و اون انتخاب کنه...با تهدید کردن که زندگی پیش نمیره...

باورت میشه مثلا ساعت ۱۲ شب همکلاسی خانومشو میرسونه خونه.یبار اعتراض کردم میدونی چی گفتن بهم؟گفت اون ...

ناراحت نشو ولی ساعت ۱۲ شب اونم یه خانوم چه معنی میده؟واقعا آدم هر چقدرم روسن فکر باشه این تو کتش نمیره عزیزم تو و دوستت ۲ دنیای کاملا متفاوت دارین من پیشنهاد جدایی نمیدم اما بیشتر فکر کن و زود تصمیم برای ازدواج نگیر چون اگه تو زندگیت شکست بخوری طول میکشه تا دوباره سرپا شی

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
بله روابطش رو داشته باشه. اما نه هر روابطی. من همسرم تا حدود سه سال طول کشید تا روابط این چنینی رو ک ...

نامردِ من عادت کرده به خودسر بودن و حالا زندگیِ اینجوری واسش شوکِ...نمیدونم چیکار کنم دیگه...

دوستمون راست گفتن چرا نامزدتون انقدر با دخترا راحته؟این موضوع کاملا بی معنیه من واقعا نمیتونم خودمو جای تو تصور کنم چون به شدت حساسم

اسی پس بحث یکی دونفر نیست همسرت کلا با خانوما راحته  من فکر کردم فقط همون ی دونه ست  ح ...

اره با همه همینه.اما من روی این خانم قفلی زدم نمیدونم چرا....از همه چیش بدم میاد...