2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 121 پست
من خیلی دوسش دارم...اونم همینطور ...کاش به راحتی مشد رفت....

من اصلا پیشنهاد رفتن یا موندن نمیدم

فقط میگم  منطقی و ب دور از احساس  تصمیم  عاقلانه بگیرید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
همسر دوست صمیمی آدمه و درش شکی نیست  اینکه با همسر صادق باشی خیلی عالیه و بهترین رکن تو زندگی ...

😔😔😔😔😔خیلی اشتباه کردم...اخه چجوری به اون خانم میگفتم نمیخوام باهات رفت امد کنم؟؟؟؟ بالاخره نهایتا باید به شوهرم میگفتم دیگه...اما یجور دیگه...متاسفانه نوعِ بیانم بد بود...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خواهش میکنم طبق دیده های محدود خودتون واسه همه حکم  صادر نکنید من دو تا دوست دارم که خیل ...

ان شاءالله که تا آخرش هم بهتون ثابت بشه. 

مجردن؟ با دوستان مجرد همسرت هم رابطه داری؟ اونا هم به شما میگن فدات شم؟ قربونت برم؟ واکنش همسرتون چیه؟ نمیشه غيرت یه طرفه باشه. 

افرین به شوهرتون....قدرشو بدونین...اونوقت نامزدِ من واسه از دست ندادنِ روابطِ دیگش حاضره من حرص بخور ...

عزیزم اشتباهت این بودواکنش شدیدی نشون دادی.بعداز ازدواجتون خواه ناخواه رابطه شوهرت با دوستاش چه مونث چه مذکر کم میشه.

مثلا هنوز شوهرم دوست خانمی از دوران دانشگاهش داره که فقط اعیاد رو بهم تبریک میگن.با اینکه بدم میاد،ولی هیچی به شوهرم نمیگم.چون بهش اعتماد دارم.اعتماد خیلی تو زندگی مهمه.

اینو بدون تو عشق نامزدت هستی و زنی که برای زندگیش انتخاب کرده.ولی اون زن بود و نبودش برای نامزدت تفاوتی نمیکنه

خیلی عذر میخوام این عقیده منه و شاید با نظر خیلیا مخالف باشه. 

ولی این دوست اجتماعی و اینا چرت و پرته.شوهرت میپسنده تو اینجوری به یکی پیام بدی که بهترینم و ....

بعد ما خودمون خانمیم.به چند نفر اینطوری پیام میدیم؟!

الکی هی میگن خواهرمه برادرمه.آخه خواهر برادرا هم با هم اینطوری حرف نمیزنن.

این قضیه بعد از عروسی بیشتر روو اعصابت میره و اگه قبل از ازدواج حلش نکنی و از شوهرت قول نگیری.بعد ازدواج حل کردنش تقریبا غیر ممکنه.

تو هم عضو یه گروهی شو به مردا همینطوری پیام بده بگو مثل برادرمه.بگو خیالت راحت باشه.ببین اون چه جوری برادر اجتماعیتو گره میزنه.

وقتی ازدواج میکنید نباید توقع داشته باشید همسرتون با معیارهای شخصی شما دوستاش رو غربال بکنه! شما مط ...

شما اگه شوهرت دوستِ خانم هم داشته باشه که شما خوشت نیاد اجازه میدی شوهرت هر دو سه ماه یبار ببینتش و به جایی بر نخوره؟؟؟!دوستای شوهرِ شما مردِ. صحبتِ من زنِ.ازاین گذشته حرفِ شما کاملا درست و متین.اما منم حق دارم دوستای خانوادگیِ آیندم رو تعیین کنم.من در همه ی روابطِ نامردم دخالت نکردم و نمیکنم اما این یکی فرق داره.چون قراره واردِ خونه زندگیم بشه.حق ندارم بگم ازش بدم میاد؟خونه خونه ی منم هست مگه نه؟

😔😔😔😔😔خیلی اشتباه کردم...اخه چجوری به اون خانم میگفتم نمیخوام باهات رفت امد کنم؟؟؟؟ بالاخره نهای ...

اشکال نداره ب روی خودت نیار خودتم اذیت نکن با همسرت صحبت کن بگو 

دچار سو تفاهم شدی و من بد صحبت کردم و منظورم این نبوده بعد هم باهم برید بیرون تا همسرت این ماجرا رو فراموش کنه 

بعدم بشین قشنگ با عقل فکر کن و تصمیم بگیر در ارتباط با اون خانوم چ رفتاری باید باهاش داشته باشی 

الان هم دیگه ب اون خانوم حرفی نزن چون اگ ب گوش همسرت برسه جفتتون اذیت میشید

خودت باش   مگه خودت چشه   والا   
بزرگترین اشتباه دخترا اینه که فکر میکنن شوهرشون دوستشونه بزار بری سر خونه زندگیت متوجه میشی بزرگتری ...

آقا منم به این نتیجه رسیدم.هرجا دارم یه پیشرفتی میکنم سریع میاد یه کرمی میریزه.

بهتره همین جا تمومش کنی. چون وقتی هنوز دستش بهت نرسیده اینه فردا اگه بری باهاش زیر یه سقف بدترم میشه ...

اما اون خانم با همه همینه.مدلش اینه....اما واسه من غیر قابل قبوله

عزیزم اشتباهت این بودواکنش شدیدی نشون دادی.بعداز ازدواجتون خواه ناخواه رابطه شوهرت با دوستاش چه مونث ...

اگه تفاوتی نمیکنه بزاره کنار.پس فدا کاری چی میشه؟اون مهم نیست یا فقط واسه ما زناست؟من حاضرم بخاطرش خانوادمم بزارم کنار...حتی حاصرم جونمم بدم براش...درضمن کاش در حد تبریک عید بود مشگلم..

خیلی عذر میخوام این عقیده منه و شاید با نظر خیلیا مخالف باشه.  ولی این دوست اجتماعی و اینا چرت ...

دوست اجتماعی چرت نیست 

اتفاقا بدم نیست ‌....اما داخل ایران کاملا با حرفتون موافقم و ب نظرم دوست اجتماعی و جود نداره چون همه زن و مرد رو تفکیک جنسیتی میکنن یا کم پبش میاد کسی حد خودشو بدونه..... متاسفانه بعضیا حتی به خواهر برادر و.... خیانت میکنن

خودت باش   مگه خودت چشه   والا