2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 121 پست
اما ما همو دوست داریم...این خودخواهی نیست؟😔😔😔 من میخوام حل کنم نه اینکه بزارم برم اما نمیدونم چج ...

لازم نیست واقعا بری. ولی نشون بده که برات مهمه. در حدی که حتی ممکنه بخاطر این موضوع بری

چطور اون حق داره غیرت داشته باشه ولی تو حسودی؟

میخاد عادتت بده. تو هم بگو غیرت یا برا هردومون یا هیچ کدوم

اگه اون حق شوخی بدون منظور داره پس تو هم بدون منظور با هرکی خواستی شوخی کن

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

استارتر دقیقا تو شرایط مشابه تو بودم.اون خانم متأهل و دارای فرزند بود.همکار شوهرمه.

ما اونموقع دوست بودیم که متوجه سدم با این خانم رابطه صمیمانه ای داره.واکنش شدیدی نشون ندادم.

وقتی فهمیدم شوهرم که اونموقع دوست پسرم بود  برای تولدش یه کادو گرون خریده بازم تنها واکنشم یه اخم بود.

اما از وقتی عقد کردیم میدونی شوهرم بهم چی گفت؟؟؟

گفت خانم فلانی رو دیگه محل نمیزارم چون متوجه شدم تو ناراحت میشدی.

منم فقط سرمو به نشونه تأیید تکون دادم و از حس مالکیتی که بهش دارم گفتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه حق با توه. من اشتباه متوجه شدم فکر کردم با وجود اینکه اعتماد. داری ولی چون اداب معاشرتشو نمیپسندی ...

نه شک ندارم عزیزم.ازش بدم میاد.شما خودت از کسی خوشت نیاد باهاش رفاقت میکنی؟؟؟معلومه که نه...

بهتره همین جا تمومش کنی. چون وقتی هنوز دستش بهت نرسیده اینه فردا اگه بری باهاش زیر یه سقف بدترم میشه. ضمنا مطمئن باش که اون خانوم هم بی منظور نیست. هیچ خانومی بی منظور به مرد زن دار این قد حرف محبت آمیز نمیزنه مگه فامیل باشه. تازه فامیلم باشه آدم رعایت می کنه. اذیت ميشی اگه ادامه بدی. یکی از لذت های خیلی از آقایون برانگیختن حس حسادت خانم هاست. ادامه بدی این زندگی رو اونم ادامه میده. هرچی هم بهش بگی بدتر میکنه. چون اون اصلا همینو میخواد. حسادت کردن تو. این فکر که فلان اخلاق بعد ازدواج درست میشه اشتباه محضه. هرچی هست همینه. تازه شاید یه کم این مدل رفتارا بدترم بشه. 

بعدا  اگر صلاح دونستید ، درباره این موقعیت  فکر کنید!

اومدیم و فردا روزی  وارد این خانواده شدید  و چند نفر از اقوام نزدیک، رفتار صمیمانه داشتن  و عکس العمل همسرتونم  همین عکس العملی ک امروز بهتون نشون دادن 

می تونید تحمل کنید ؟  بدبین نمیشید ؟  نمیگید اقوام تو  بذار کنار  یا  معاشرت رو محدود کنیم ؟   

این آقا ، همینن !  امروز هم  سنگهاشونو  با شما  واکندن 

حالا شما  باید تصمیم درست بگیرید برای آینده

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
بزرگ ترین اشتباهت اینه که با همسرت صحبت کردی اون ک تقصیری نداشت داشت؟؟ بهتر بود خیلی دوستانه با اون ...

حق باشماست نباید میگفتم اما ناسلامتی بهترین دوستِ ادم شوهرشه مثلا.من باید اونقد باهاش صمیمی باشم که باهاش درددل کنم.اما اون چیکار کرد...متاسفانه من اون خانم رو فقط یبار دیدم...باهاش راحت نیستم که اینو بگم...بعدشم اگه بگم شاید جلو من خودشو جمع کنه اما پشتِ سرم....

حق باشماست نباید میگفتم اما ناسلامتی بهترین دوستِ ادم شوهرشه مثلا.من باید اونقد باهاش صمیمی باشم که ...

دقیقا پشت سرت میره پیش نامزدت مظلوم نمایی میکنه.هرگز با اون زن صحبت نکن.هررررررررگز

بله اعتماد دارم اما کلا از اون دختر خوشم نمیاد.ممکنه این حس نسبت به یه مرد هم باشه.کلا قبولش ندارم.م ...

وقتی ازدواج میکنید نباید توقع داشته باشید همسرتون با معیارهای شخصی شما دوستاش رو غربال بکنه!

شما مطمئنی به همسرت و مطمئنی اون خانم بدون منظوره

پس واقعا داری الکی بهونه میاری

من از دوستای دبیرستان همسرم خوشم نمیاد اما به خودم اجازه نمیدم براش حد و حدود تعیین کنم و بگم طبق نظر من دوستات رو بذار کن

دو سه ماه یه بار یه دورهمی با دوستاش میره، من نمیرم، یکی دو شب باهم خوش میگذرونن و بر میگرده، به جایی هم برنمیخوره

کاربر “گشتا” هستم که قطع دسترسی شدم🙁
لازم نیست واقعا بری. ولی نشون بده که برات مهمه. در حدی که حتی ممکنه بخاطر این موضوع بری چطور اون حق ...

بهش گفتم اما میگه اون نامزدش اونجوریه اما من غیرتی ام

میگه هر ما مسئول رفتارای اون نیستیم.اون اونجوریه کاریش نمیشه کرد.

حق باشماست نباید میگفتم اما ناسلامتی بهترین دوستِ ادم شوهرشه مثلا.من باید اونقد باهاش صمیمی باشم که ...

بزرگترین اشتباه دخترا اینه که فکر میکنن شوهرشون دوستشونه

بزار بری سر خونه زندگیت متوجه میشی بزرگترین دشمنت شوهرته

همه تلاشش میکنه که آزارت بده. ببین کی بهت گفتم

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
استارتر دقیقا تو شرایط مشابه تو بودم.اون خانم متأهل و دارای فرزند بود.همکار شوهرمه. ما اونموقع دوست ...

افرین به شوهرتون....قدرشو بدونین...اونوقت نامزدِ من واسه از دست ندادنِ روابطِ دیگش حاضره من حرص بخورم...

بهتره همین جا تمومش کنی. چون وقتی هنوز دستش بهت نرسیده اینه فردا اگه بری باهاش زیر یه سقف بدترم میشه ...

عزیزم خواهش میکنم طبق دیده های محدود خودتون واسه همه حکم  صادر نکنید

من دو تا دوست دارم که خیلی دخترهای خوبی هم هستن، مدل رفتاریسون اینجوری هست، سالهاست که باهم رفت و امد داریم، همین قدر صمیمی و راحت با همسرم صحبت میکنن و یه درصد هم شک ندارم که بی منظور هستن و پاکیشون هزار بار بهم اثبات شده

کاربر “گشتا” هستم که قطع دسترسی شدم🙁

همسر دوست صمیمی آدمه و درش شکی نیست 

اینکه با همسر صادق باشی خیلی عالیه و بهترین رکن تو زندگی ...اما اینم باید بپذیریم حالات و روحیات آقایون با خانوما فرق میکنه بنابراین برای اسایش بیشتر باید سنجیده رفتار کرد .. ببین وقتی همسرت اون خانومو میشناسه و خودشم ب اون خانوم حس برادرانه داره طبیعتا در ارتباط با اون خانوم هم فکر میکنه احساسش خواهرانه است بنایراین بهش اعتماد داره و وقتی شما ب همسرت میگی همسرت به جای اینکه فکر کنه ممکنه تو راست میگی چون فکر میکنه اون خانوم پاکه حس میکنه تو دچار سوتفاهم شدی و در اخرم فکر میکنه بهش بی اعتمادی .......  و بهش شک داری و این باعث میشه عکس العمل نشون بده 

خودت باش   مگه خودت چشه   والا