2777
2789
عنوان

ورم بارداري

164 بازدید | 12 پست

خانماي عزيزم سوال داشتم من باردارم و اميدوارم همه ي خانماي اينجا دامنشون سبز شه و خوشحال شن 

سوالي ك داشتم من ده هفته باردارم و نمك و تخم مرغ كم كردم و تو ويارم وزن كم كردم ولي صورتم خيلي ورم داره نميدونم چكار كنم كسي هست بدونه چطور ورم از بين ميره 

رها هستم ☺️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خيلي كم كردم همشم نمك دريا ميزارم انقد ك شوهرم كم نمكه رو غذاها ديگه نمكدون مياره سر سفره

ولی نمک تو بارداری به اندازه مجاز لازمه ها کمبودش باعث اختلال تیروئید و نقص جنین میشه

روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀
ولی نمک تو بارداری به اندازه مجاز لازمه ها کمبودش باعث اختلال تیروئید و نقص جنین میشه

والا يكم ك هست انقد حذفش نكردم چون تحمل ندارم غذام بشه غذاي بيمارستان 

رها هستم ☺️
اها نميدونم شايد چون وزن كم كردم دلم ميخواست يكم صورتم لاغر شه😩

در ضمن من یه مدت نمک دریا میخوردم ورم کرده بودم مخصوصا پاهام شاید بخاطر اونه شما هم ورم داری، یه چند روز نخور ببین چی میشه

روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀

حتما بشمر که روزی هشت لیوان آب رو بخوری. این به جز خوردن مایعات دیگه مثل شیر و چای کم رنگه. آب خوردن به اندازه ورم رو کنترل میکنه.

اما نباید نمک و تخم مرغ حذف بشه. مخصوصا تخم مرغ براتون لازمه. حداقل هفته ای سه تا.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
حتما بشمر که روزی هشت لیوان آب رو بخوری. این به جز خوردن مایعات دیگه مثل شیر و چای کم رنگه. آب خوردن ...

ممنون عزيزم 

اخه تخم مرغ بهم نميسازه كم ماهي يبار ميخورم و اينكه با اب حالم بد ميشه ان شاءالله بتونم بخورم هفته هاي ديگه😞

رها هستم ☺️
ممنون عزيزم  اخه تخم مرغ بهم نميسازه كم ماهي يبار ميخورم و اينكه با اب حالم بد ميشه ان شاءالله ...

پس احتمالا ورمتون مال کم آبیه. میفهمم، منم آب خالی میخوردم همه معده ام تخلیه میشد. ویارتون تموم شد آب رو فراموش نکنید. خیلی مهمه.

تخم مرغ هم تو غذا یا کیک بخورید. در کل حتما به دکترتون بگید به نظرتون ورمتون زیاده.

تیکر یک سالگی پسر دومم...