2777
2789
عنوان

بچه ی حرف گوش نکن

1267 بازدید | 28 پست

سلام.پسرمن ۸سالشه امسال کلاس اول میرفت ازوقتی مدرسه ها تعطیل شده همش میره خونه ی مادرم ازصبح تاشب من یه برادرکوچیکترم دارم که ۶سالشه اونوقت ایناصب تاشب آتیش میسوزونن مامانمم که دلش نمیاددعواشون کنه همه کاراجازه میده انجام بدن.مشکل من اینکه وقتی میره اونجادیگه نمیادیعنی میگم پاشوبریم گریه وجیغ ودادکه نمیام بیام خونه چیکارکنم الانم اونجابودیم گفتم پاشوبریم اینقدجیغ وداد وگریه راه انداخت که حدنداره مجبور شدم بزنمش☹☹☹اصلا به تنبیه بدنی اعتقادندارماالان کلی عذاب وجدان گرفتم راه کاری دارین بگین اصلاازوقتی تعطیل شدن هیچ حرفی گوش نمیکنه غیرقابل کنترل شده گفتم بزارمت کلاس اینقدرالتماس کردکه توروخدا بزارتعطیلیم استراحت کنم دلم سوخت کاش میفرستادمش کلاسی چیزی😐نمیدونم دیکه چیکارکنم 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدددد باحال داییش از خودش کوچیکتره؟

بله خیلی ازمشکلاتم الان بخاطر همینه چون پسرمن آروم بود وبرادرم بسیاررررفعال وشلوغ وحرف گوش نکن الان ازاون تاثیرگرفته ورواینم اثرگذاشته

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

با هم دیگه جفتشونو میذاشتید کلاس ورزشی، انرژیشون تخلیه شه بهشونم خوش بگذره

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
بیشتر ببینید
تازه اینجوری شده؟

بله ازوقتی مدرسش تموم شده

الهی بزار داداشت بیاد خونتون بزار کیف کنن

خوب منکه نمیگم بازی نکنن میگم اندازه داره مثلا روزی سه ساعت نه ازصبح تا شب الان ازساعت ۸اونجابود تاالان میخوام مدیریت کنم که نمیتونم