gojira مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26394 عنوان بچه ی حرف گوش نکن 1271 بازدید | 28 پست سلام.پسرمن ۸سالشه امسال کلاس اول میرفت ازوقتی مدرسه ها تعطیل شده همش میره خونه ی مادرم ازصبح تاشب من یه برادرکوچیکترم دارم که ۶سالشه اونوقت ایناصب تاشب آتیش میسوزونن مامانمم که دلش نمیاددعواشون کنه همه کاراجازه میده انجام بدن.مشکل من اینکه وقتی میره اونجادیگه نمیادیعنی میگم پاشوبریم گریه وجیغ ودادکه نمیام بیام خونه چیکارکنم الانم اونجابودیم گفتم پاشوبریم اینقدجیغ وداد وگریه راه انداخت که حدنداره مجبور شدم بزنمش☹☹☹اصلا به تنبیه بدنی اعتقادندارماالان کلی عذاب وجدان گرفتم راه کاری دارین بگین اصلاازوقتی تعطیل شدن هیچ حرفی گوش نمیکنه غیرقابل کنترل شده گفتم بزارمت کلاس اینقدرالتماس کردکه توروخدا بزارتعطیلیم استراحت کنم دلم سوخت کاش میفرستادمش کلاسی چیزی😐نمیدونم دیکه چیکارکنم خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔 1398/03/28 | 14:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیرعسلی عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 5687 بزار بازی کنن مگه چیههمسر من و دایی ش همسن هستناینقدر از بچگی شون خاطره دارن که نگوتابستون همش باهم بودن
gojira مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26394 چقدددد باحال داییش از خودش کوچیکتره؟ بله خیلی ازمشکلاتم الان بخاطر همینه چون پسرمن آروم بود وبرادرم بسیاررررفعال وشلوغ وحرف گوش نکن الان ازاون تاثیرگرفته ورواینم اثرگذاشته خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
deltangebaba عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 1341 پسر من ۳سالشه طبقه پایین مادشوهرم هست....هرروز ازصبح اونجاست تا شب اصلا ازمن حرف شنوی نداره
64asi عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 1240 چــقـــد خـــوبــه کـه دایــیــش هــمـــبـــازیـــشــه😄😄 آسیه ساداتم خانوم یه مرد مهربون 😍قراره در آینده مادر شوهر ۳ تا دختر باشم 😊😄😄
nassim75 عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 2610 حضور زیاد پدر بزرگ مادربزرگ بچه هارو گستاخ و حرف گوش نکن میکنهپسر من وقتی زیاد میبینتشون نمیشه ازش چیزی خاست
جک_اسپارو عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 2518 با هم دیگه جفتشونو میذاشتید کلاس ورزشی، انرژیشون تخلیه شه بهشونم خوش بگذره ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
70katiiiiii عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 3745 وا از خدامه هم بازی داشته باشه پسرم هم بازی مفت گیر آوردی چه کارش داری
gojira مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26394 تازه اینجوری شده؟ بله ازوقتی مدرسش تموم شده خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
سیما_60 عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 7705 واسش زمان تعیین کنمثلا بگو دو ساعت میتونی اونجا بمونی، و بعدش بای بیای خونه، اگرم گریه کرد، اهمیت ندهبگو وقت بازیت تموم شده تا فردا
zibaye_bidar عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 12535 پسر من و داداشم هم همش در حال بازی هستن،ما هم با گریه پسرم رو میاریم خونه،مامانم رو ذله کردن اینقدر شیطنت میکنن با همدیگه و آتیش میسوزونن
gojira مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26394 الهی بزار داداشت بیاد خونتون بزار کیف کنن خوب منکه نمیگم بازی نکنن میگم اندازه داره مثلا روزی سه ساعت نه ازصبح تا شب الان ازساعت ۸اونجابود تاالان میخوام مدیریت کنم که نمیتونم خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔