2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوکی به امید پیروزی✌ مواظب معدتم باش😉

ممنون❤💙

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
مرسی عزیزم😘😘😘😍😍😍

فدااااات .حالا بریم سراغ غذاها .البته من خیلی از غذاها رو واقعا بلد نیستم ها .اونایی که میتونم درست کنم رو مینویسم .توشون طبع سرد هم هست ولی سعی میکنم درست نکنم یا خیلی کم درست بشه اونارو هم مینویسم 

فسنجون . قورمه سبزی . کباب تابه ای مرغ . برنج و کباب . استنبلی گوجه و سیب زمینی . پلو و خورشت هویچ . لوبیا پلو . پلو و ماهی . برنج و خوراک لوبیا سبز . عدس پلو و یتیمچه . برنج و قیمه . برنج و خورشت بامیه . دلمه . هویچ پلو . پلو و مرغ اب پز شده . سالاد الویه . سالاد ماکارونی . کشک بادمجون . کال جوش . کوکوی تره . کوکوی سبزی .کوکوی اسفناج . کوکوی کدو . دیزی . کله پاچه . کتلت . فلافل . لازانیا . جزبز . شکم گوسفند . حلیم بادمجون . ماکارونی . املت .سبزی پلو . خوراک لوبیا سبز و تخم مرغ . سیب زمینی اب پز و تخم مرغ اب پز با نعناع و کره و نون سنگک . خوراک دل مرغ . کدو و گوجه .بادمجون و گوجه و سیب زمینی سرخ شده . قارچ سوخاری . خوراک لوبیا و قارچ . عدسی . سوسیس بندری . ساندویچ ها . اش اوماج . اش گوجه  . اش دنک . اش رشته . اش ترخینه . اش ابادانی . شله ماش . اش شله قلم کار . سوپ جو .سوپ ساذه .سوپ قارچ .سوپ خامه ای . خیارماست . کیک یخچالی . کیک ها . ذرت مکزیکی . انواع سالادها . سوسیس و قارچ و پنیر پیتزا  .خیار گوجه پنیر سبزی . پنکک . شله زرد . 

فدات عزیزم بیا برنامه ریزی کنیم بریم هایپراستار بریم جو دوسرو بخرم من😂😂 مزاحمت نشم گلم برو صبحانه ...

ان‌شاءالله 

😉

من برم صبونه دخترمو بدم

اونه که تازه بیدار شده

من از صبح زود بیدارم

😃