2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🙋🏻 من اینجام منو میبینی؟؟  😀 شما خانومی 😘

اره اره موهات بازه برو تو😒

فدات عزیزم😘 خانومی از خودته😂 من 22سالمه شما چندسالته مامان خانومی؟😊

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
چشم بزار صبحونم رو بخورم همشو برات مینویسم اینجا .

اول بگم شما که بچه دارید یه کم تغذیه سالم سخته چون نمیشه به بچه کیک نداد یا شیر نداد .من خودم چون بچه ندارم کیک کم درست میکنم قند باچای نمیخوریم و کلا چیزی که توش شکر و قند باشه سعی میکنم درست نکنم مثل حلوا یا مربا یا کیک و ...

دوم اینکه غذای فریز شده خیلی کم استفاده میکنم سعی میکنم تازه درست کنم 

۳- لیست مواد غذایی با طبع گرم = کرفس . زردچوبه . حبوبات بجز عدس . البته عدس قرمز خوبه . گندم . بلغور گندم . جوانه گندم . حلیم .سوپ گندم . سمنو .لیموترش طبیعی .کمی البته . زنجبیل .اویشن . گلپر . دارچین . جوز هندی . پودر میخک . سیر .ارده و شیره خرما و انگور . مرغ خانگی .بلدرچین . بوقلمون . گوشت گوسفند . استفاده از پیاز خام به همراه غذا . میوه ها .سیب . گلابی . گیلاس .انگور . انبه .خرما .قیسی . زیتون . موز . اناناس . نارگیل . خربزه . طالبی . کدو حلوایی . فلفل دلمه . فلفل های تند . 

عرق نعنا عرق بهارنارنج . شزبت گلاب . شربت عسل . شربت زعفران . شیر به همراه عسل یا دارچین حتما مصرف کنید . جعفری . زیره . قلم استخوان گوسفند . روغن زیتون . هویچ و سیاهدانه . کاچی . 

اینا مواد غذایی با طبع گرم بودن

عزیزم ان‌شاءالله خدا ی نی نی سالم و صالح و خوشگل نصیبت میکنه  😘

فدات عزیزم بیا برنامه ریزی کنیم بریم هایپراستار بریم جو دوسرو بخرم من😂😂 مزاحمت نشم گلم برو صبحانه رو کامل بخور😘

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
میشه لیست غذاهاتو به منم بدی😊

حالا بریم سراغ موادی که طبع سرد دارن که کمتر استفاده کردنشون به نفعمونه 

غذای یخ بسته و فریز شده . غذای سرخ کردنی و پرجرب . فست فود . کنسروها . خوراکیهای صنعتی . برنج مخصوصا درشب اصلا استفاده نکنید . گوشت مرغ . گوشت گاو .ترشیجات . شیرینی های قنادی . سیب زمینی .بخصوص تو دیزی سیب زمینیش رو نخورید بهتره چون سردیه . قارچ .جو .سس .گوجه . رب گوجه . ماکارونی . گشنیز طبعش سرده . کشک . پیاز داغ . ماست . عدس . ابلیمو . لبنیات . سرکه .نمک . مرباها .شربت ها . نوشیدنی های اماده صنعتی . بادمجان . خیار . کاهو . کاسنی . هلو . تنقلات صنعتی . چیپس . پفک . شکلات . بستنی . اجیل شور . تخمه شور . غذای شورمزه . نمک زیاد .اسفناج . شیر

اینم از موادی که طبع سرد دارن