فدااااات .حالا بریم سراغ غذاها .البته من خیلی از غذاها رو واقعا بلد نیستم ها .اونایی که میتونم درست کنم رو مینویسم .توشون طبع سرد هم هست ولی سعی میکنم درست نکنم یا خیلی کم درست بشه اونارو هم مینویسم
فسنجون . قورمه سبزی . کباب تابه ای مرغ . برنج و کباب . استنبلی گوجه و سیب زمینی . پلو و خورشت هویچ . لوبیا پلو . پلو و ماهی . برنج و خوراک لوبیا سبز . عدس پلو و یتیمچه . برنج و قیمه . برنج و خورشت بامیه . دلمه . هویچ پلو . پلو و مرغ اب پز شده . سالاد الویه . سالاد ماکارونی . کشک بادمجون . کال جوش . کوکوی تره . کوکوی سبزی .کوکوی اسفناج . کوکوی کدو . دیزی . کله پاچه . کتلت . فلافل . لازانیا . جزبز . شکم گوسفند . حلیم بادمجون . ماکارونی . املت .سبزی پلو . خوراک لوبیا سبز و تخم مرغ . سیب زمینی اب پز و تخم مرغ اب پز با نعناع و کره و نون سنگک . خوراک دل مرغ . کدو و گوجه .بادمجون و گوجه و سیب زمینی سرخ شده . قارچ سوخاری . خوراک لوبیا و قارچ . عدسی . سوسیس بندری . ساندویچ ها . اش اوماج . اش گوجه . اش دنک . اش رشته . اش ترخینه . اش ابادانی . شله ماش . اش شله قلم کار . سوپ جو .سوپ ساذه .سوپ قارچ .سوپ خامه ای . خیارماست . کیک یخچالی . کیک ها . ذرت مکزیکی . انواع سالادها . سوسیس و قارچ و پنیر پیتزا .خیار گوجه پنیر سبزی . پنکک . شله زرد .