2777
2789
عنوان

خدا کجایی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 107 پست
گاهی قراره ترفیع درجه بگیریم نه تاوان پس بدیم یادتون باشه هرچی خدا پیش میاره، خیر و صلاح ما همونه

کاش توانشو بده 

دارم کم میارم   مریض شدم تو این زندگی 

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
وا خب نگو چیکارش داری البته برا فیلم و اینا میگم نه صیغه بزار راحت باشه یه مدت ک دید زده میشه&nb ...

😔

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی غصه خوردم دارم گریه میکنم. حال منم خوش نیست داغونم   قلبم شکسته😭

ان شاءالله مشکلت حل بشه عزیزم. برات حمدو‌توحیدو آیه الکرسی میخونم💔🙏

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
بنظرم از بیکاری همه توجهت رو گذاشتی رو کارای شوهرت. سعی کن یه کار و سرگرمی ک مطابق میل هر دوتون باش ...

قبلا میرفتم باشگاه  یه ۲ ماه رفتم   دیگه نذاش 

مادر شوهرم نذاش   مادر شوهرم بعم گف بش میگم دیگه باشگاه نری  

عزیزم خیلی غصه خوردم دارم گریه میکنم. حال منم خوش نیست داغونم   قلبم شکسته😭 ان شاءالله مشکلت ...

ایشالا دیگه دلت رنگ غم نبینه 

مرسی   خدا حاجت دلتو بده عزیزم

من تو زندگی فهمیدم که باید به مردها آموزش داد چون خودشون تو باغ نیستن و دائما باید رو مخشون رفت تا ب ...

تا حدودی درسته

اما اگه کسی ذاتش بد باشه 

یا اینکه مارموز باشه 

و از طرفی زن هم سیاست و درایت لازم رو نداشته باشه 

اصلا تغییر اتفاق نمیفته و چه بسا بدتر بشه

کما اینکه روانشناسا معتقدن تلاش واسه تغییر مرد تو زندگی مشترک اغلب به ۳۰ درصد تغییر منفی ختم میشه

یعنی خوب ک نمیشه هیچ ۳۰ درصدم بدتر میشه

البته استثنا هم همیشه هست

مثلا شوهرای رمانتیک و احساسی خیلی زودتر نرم میشن و تغییر میکنن اما بقیه بنظرم بدتر زده میشن

خیلی عاشق هستی؟  

دیگه مهم نیس   دیگه نباید باشم   دیگه نباید بخوامش 

مرسی از مهربونی های تک تکتون 

خدا حاجت دلتونو بده ایشالا 

قبلا میرفتم باشگاه  یه ۲ ماه رفتم   دیگه نذاش  مادر شوهرم نذاش   مادر شوهرم بعم ...

نکته رو نگرفتی

میگم کار و فعالیت اجتماعی

نه مصرفی

اونم با نظر صدرصد شوهرت 

بالاخره یه چیزی پیدا میشه ک هم اون اجازه بده هم خودت دوس داشته باشی

ایشالا مادرشوهرتم خدا عقل و وجدانش بده انقد زر مفت نزنه

نکته رو نگرفتی میگم کار و فعالیت اجتماعی نه مصرفی اونم با نظر صدرصد شوهرت  بالاخره یه چیزی ...

نه میخواد شکنجم کنه 

اسیر گرفته 

خبر ندارین 

به امید بچم زنده ام    باید به امید بچم باشم .  باید سر پا شم بخاطر دخترم   اون گناهی نداره    واسه معصومیت دخترم

اصلا چرا باید یه آدم خیانتکار بی عاطفه رو بخوای همچین آدمی در حد شما و دخترت نیست 

بخدا به معنای واقعی  نمیخواد منو    

باید منم نخوامش  پا بذارم رو دلم   فقط خدا میتونه حال دلمو خوب کنه   

کاش فقط خدا برگرده سمتم و نگام کنه  

دیگه مهم نیس   دیگه نباید باشم   دیگه نباید بخوامش

پس با این فرمون بدون اتفاقای بدتری در انتظارته

شخصیت شماها طوریه ک دوس دارید دس روی دس بذارید و همه چی یهو خوب بشه

عزیز دل خودت باید بخوای و تلاش کنی

نه با منت کشی و خورد کردن شخصیتت بلکه برعکس با بالابردن عزت نفس و خلاقیت و شان اجتماعیت

یکی از نزدیکترین افراد به من دقیقا شخصیتش عین شماس

تقریبا چهارسال رو مخش کار کردیم تا بالاخره قبول کرد از پیله وابستگی های مخرب بیاد بیرون و روپای خودش وایسه

شما نگران اینی ک رابطت با همسرت روی دختر کوچولوت تاثیر بد بذاره  ولی اینو بدون شخصیت خود شما به عنوان مادر دختر خیلیییی بیشتر از اون میتونه مخرب و یا سازنده باشع براش

لطفا به فکر باش و رها نکن همه چیو.

تا خودت نخوای هیچی درست نمیشه