2777
2789
عنوان

خدا کجایی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 107 پست
پس با این فرمون بدون اتفاقای بدتری در انتظارته شخصیت شماها طوریه ک دوس دارید دس روی دس بذارید و همه ...

چیکار کنم میگی ؟  

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
پس با این فرمون بدون اتفاقای بدتری در انتظارته شخصیت شماها طوریه ک دوس دارید دس روی دس بذارید و همه ...

چجوری رفتار کنم ؟ چجوری باشم ؟ 

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا دیگه دلت رنگ غم نبینه  مرسی   خدا حاجت دلتو بده عزیزم

خواهش میکنم‌ عزیزم😘😘😘🙏❤️

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
چیکار کنم میگی ؟  

توضیح دادم عزیزم 

سعی کن مطابق میل همسرت باشی

وقتی میگه گیر نده گیر نده 

کارایی ک دوس داره انجام بده براش 

و در کنارشم خودتم بکش بالا و ازش تایید بگیر ک بری دنبال کار و فعالیت اجتماعی چه تو خونه و چه بیرون.

یه شاه کلید بهت بدم 

ببین از کدوم زنا تو اطرافیانت خوشش میاد 

مثه اونا باش.مثلا مادرشوهرت چطوریه ک شوهرت به حرفش گوش میده تو بهتر از اون باش و...

منم شوهرم وقتی بیکاره یه چرخی تو سایتای مستهجن میزنه و من اصلا گیر بهش نمیدم آخه واقعا شخصیه.

تا وقتی ک چیز عجیبی تو رابطه از من نخواد و یا خدای نکرده از خط قرمزام عبور نکرده بهش گیر آنچنانی نمیدم فقط میگم خیلی بدی من دوس ندارم نگاه کنی و تمام .

کلا فکر کن این آدم وجود نداره میتونی؟یا علی بگو زندگیت رو با دخترت بساز،طلاق نگیر ببین این تحفه چیکا ...

چشم   همین کارو میکنم  مرسی از بودنت مرسی از راهنماییات

توضیح دادم عزیزم  سعی کن مطابق میل همسرت باشی وقتی میگه گیر نده گیر نده  کارایی ک دوس د ...

مرسی از بودنت و راهنمایبات

فقط نمیخواد منو   نگام نمیکنه  جواب میده 

کلا فکر کن این آدم وجود نداره میتونی؟یا علی بگو زندگیت رو با دخترت بساز،طلاق نگیر ببین این تحفه چیکا ...

واقعا شدنیه؟ یه زن چطور میتونه بدون عشق به همسر زندگی کنه و تازه زندگی بسازه

حتی مردایی ک معتاد و خیلی بدتر از شوهر ایشونن هم واسه زناشون ارزشمندن و اگه اغراق نباشه میگم ک قهرمان زندگیشونن

توضیح دادم عزیزم  سعی کن مطابق میل همسرت باشی وقتی میگه گیر نده گیر نده  کارایی ک دوس د ...

انجامش میدم  امیدوارم درست شه همه چیز 

کاش نفرتش بخوابه  

واقعا شدنیه؟ یه زن چطور میتونه بدون عشق به همسر زندگی کنه و تازه زندگی بسازه حتی مردایی ک معتاد و خ ...

انجام میدم روشتو

اما اگه نتیجع نداد  ولش میکنم 

مرسی از بودنت و راهنمایبات فقط نمیخواد منو   نگام نمیکنه  جواب میده

باید کامل ماجراتو بشنوم عزیزم ک نظر قطعی خودمو بدم ولی تا اونجایی ک من تجربه کردم 

محبت و رسیدگی و در کنارش جذابیت و عزت نفس و غرور زنانه خیلی کارسازه

باید تلفیق اینا رو بکار ببری

هیچ کاری نشد نداره

اگه خوب باشی براش مطمئن باش اونم برمیگرده سمتت چون تا الان پیشت مونده

واقعا شدنیه؟ یه زن چطور میتونه بدون عشق به همسر زندگی کنه و تازه زندگی بسازه حتی مردایی ک معتاد و خ ...

بله شدنیه وقتی فقط به خاطر بچت داری زندگی میکنی وقتی هدف داشته باشی میشه