2777
2789
عنوان

خدا کجایی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 107 پست
اشتباهت همینه شوهرتو کردی محور عالم و آدم و حال خوب و بدت من منظورم اینه خودتو انقد ببری بالا ک ای ...

بخدا موندم جوابتو بدم  باوز میکنی 

فک کنم منظورش اینه که دعوا راه میندازی بعد میای نیگی غلط کردم 

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
اگه محبت فایده نداره پس کاملا روشت رو عوض کن یعنی سرد و بی تفاوت باش اصلا گریه نکن و یه سکوت عمیق دا ...

باشه حتما 

انجامش میدم   این راهم میرم 

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول بهت میده؟

درست درمون نه

تاواجب نشه چیزی نمیخره   منظورم لباس و این جور چیزاس 

قبلا باز بهتر بود اما الانا نه دیگه    فقط واسه خونه یه کم خرید میکنه

حالا اینجوریه یعنی؟ دعوا راه میندازی؟

بخدا اروم بش میگم فیلم نبین   اروم بش میگم قضیه صیغه چیه   اروم بش میگم یعنی میگفتم مثلا فلان چیزو ندارم  یا خانوادت این حرفو بهم زده   اروم بش میگفتم  من همش باهاش حرف میزتم اون دادو بیداد میکنه وسطش 

درست درمون نه تاواجب نشه چیزی نمیخره   منظورم لباس و این جور چیزاس  قبلا باز بهتر بود ام ...

کلا بهش به عنوان کیف پول نگاه کن اصلا تمام انرژیتو بزار که بی تفاوت باشی واسه دل خودت زندگی کن شما خیلی وابسته هستی برای همین آرامش نداری باید از وابستگیت کم کنی رو خودت کار کن اراده کن انجامش بدی

آفرین دختر خوب شما نباید ناز بکشی شما باید ناز بیاری اون ناز بکشه 

کی ناز خریده دفعه دومش باشه 

بدش میاد ازم 

با همه خوبه الا من    میخواد از زندگیش برم اما واسه دخترم نگهم داشته 

بخدا اروم بش میگم فیلم نبین   اروم بش میگم قضیه صیغه چیه   اروم بش میگم یعنی میگفتم مثلا ف ...

وا خب نگو

چیکارش داری

البته برا فیلم و اینا میگم نه صیغه

بزار راحت باشه

یه مدت ک دید زده میشه 

چیکار کردم مگه خدا  دزدی کردم ؟ تهمت زدم ؟ بد کسی رو خواستم ؟  واسه کسی دعای بد کردم ؟ د ...

گاهی قراره ترفیع درجه بگیریم نه تاوان پس بدیم

یادتون باشه هرچی خدا پیش میاره، خیر و صلاح ما همونه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
کلا بهش به عنوان کیف پول نگاه کن اصلا تمام انرژیتو بزار که بی تفاوت باشی واسه دل خودت زندگی کن شما خ ...

ولم کرده  باید ولش کنم  چاره ای ندارم 

باید تنها بمونم اینقدر تا زمانی که خدا ببره منو .

اهل خودکشی نیستم  هم میترسم  هم از گناهش اگاهم 

وگرنه تا الان سالگردمم رد شده بود

البته اگه شوهرش ذاتش خراب نباشه باید دید شخصیت شوهرش و خودش چه جوریه نمیشه گفت همه مردا نازکشن&nbs ...

من تو زندگی فهمیدم که باید به مردها آموزش داد چون خودشون تو باغ نیستن و دائما باید رو مخشون رفت تا به خواسته هات توجه کنن کلا نباید عقب کشید باید کار خودمون رو بکنیم بلخره میفهمم و یاد میگیرن

بنظرم از بیکاری همه توجهت رو گذاشتی رو کارای شوهرت.

سعی کن یه کار و سرگرمی ک مطابق میل هر دوتون باشه برای خودت جور کنی و کم کم از این پیله بیای بیرون و با افراد بیشتری رفت و آمد کنی