2777
2789
عنوان

خدا کجایی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 107 پست
عزیزم عزت نفست رو حفظ کن محکم باش قوی باش نشکن نزار داغون بشی خدا کمکت میکنه حتما آینده خوبی داری من ...

بخدا داغون تر از این انکان نداره بشم .

کارم از شکستن گذشنه  خورد شدم  

کم کتک نخوردم تو این زندگی 

کتکای وحشتناک 

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سنی هم نداری ۱۸ سالگی زنش شدی اولش خوب بود ؟ سنتی یا دوستی ؟

فامیلیم 

بچه نداشتم از زندگیش میرفتم 

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
دلم میخواد چهار تا فوش درست و حسابی بدم به شوهرت. اینقدر براش گریه نکن مرتیکه هی برات بیشتر ناز میار ...

یه بار تصادف کرد  زد به گاردریل  مقصرش منو دونس 

گف تو مقصری  تقصیر توعه   میگع من بمیرم راحت بشی 

چند دفعه رفتم جلو   میزنه تو سرم میگه هی التماس میکنی   میگه  همش میگی غلط کردم  بازم تکرار میکنی این اخلاقای سگتو

اسی شما خیلی محبت کردی هار شده کاری که میگم بکن درست میشه.

دیگه تموم شده    زورامو قبلا زدم 

فیلم میبینه   دیگه من راضیش نمیکنم  دنبال صیغس انگار     خانوهدشم منو از اول ن ...

ای بابا .فیلم دیدنش بنظرم یه چیز شخصیه ولی اینکه نسبت به شما بی عاطفه باشه حق نداره

ولی احساس میکنم خودت خیلی خودتو دست کم میگیری.

خواهرجان اگه میخوای زندگیت تغییر کنه بااااااید قدمی برداری تا خدا بهت کمک کنه

یه بار تصادف کرد  زد به گاردریل  مقصرش منو دونس  گف تو مقصری  تقصیر توعه   ...

بیشتر مردا طبل تو خالین چون ازش میترسی پرو تر میشه اگه داد بزنی و دو تا چیز بشکنی حساب کار دستش میاد

ای بابا .فیلم دیدنش بنظرم یه چیز شخصیه ولی اینکه نسبت به شما بی عاطفه باشه حق نداره ولی احساس میکنم ...

انقدر رفتم جلو   واسه اینکه زندگیم بهتر شه واسه بچه 

میزنه تو سرم همونا رو    خوردم کرده  

خدا زندگیمو بهتر کن  واسه منه حقیر نه  واسه دخترپاکم  واسه فرشته کوچولویی که ب ام فرستادی 

دلم میسوزه براش خدا 

دلم کبابه 

انقدر رفتم جلو   واسه اینکه زندگیم بهتر شه واسه بچه  میزنه تو سرم همونا رو    خ ...

اشتباهت همینه

شوهرتو کردی محور عالم و آدم و حال خوب و بدت

من منظورم اینه خودتو انقد ببری بالا ک این چیزا برات کم اهمیت بشه و اون بیفته دنبالت

منظورش چیه ک میگه اخلافای سگتو تکرار میکنی؟

انقدر رفتم جلو   واسه اینکه زندگیم بهتر شه واسه بچه  میزنه تو سرم همونا رو    خ ...

اگه محبت فایده نداره پس کاملا روشت رو عوض کن یعنی سرد و بی تفاوت باش اصلا گریه نکن و یه سکوت عمیق داشته باش سکوت رو مردا خیلی جواب میده اصلا سوال جوابش نکن کاملا بی اهمیت باش نسبت بهش،تیریه در تاریکی بهتر از روش قبلیته