2777
2789
عنوان

لحظه ی مرگ

17111 بازدید | 37 پست

ادما لحظه ی مرگ چه چیزایی رو تجربه میکنن ?

چقد میترسین ? 

مامانبزرگم داره فوت میکنه و حالش رو دیدم حس کردم اصلا توی این دنیا نیست ... 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونایه چیزایی میبینن ک مانمیبینیم فقط براش قران بخونیدوبالاسرش گریه ودادنزنیدک بدتروحشت کنه

ازش خیلی دوریم اما از اینجا براش قرانو دعا میخونم ... امیدوارم بهش برسه

بدترین لحظه در زمان مرگ وقتیه که اون آدمی که میتونستی بشی و نشدی رو بهت نشون بدند.یک عمر حسرت به دنبال داره😔

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بدترین لحظه در زمان مرگ وقتیه که اون آدمی که میتونستی بشی و نشدی رو بهت نشون بدند.یک عمر حسرت به دنب ...

وای اره ... 

مامان‌بزرگ منم از بیمارستان مرخص کردم وگفتن حالش خیلی بده و کاری نمیتونیم براش انجام بدیم گلی دخترا و نوه ها نشستیم فقط براش قرآن خوندیم بعدش حالش خوب شدو 5سال بعد از اون ماجرا فوت کرد 

من از مرگ اصلا نمی‌ترسم تنها ترسم تنهایی بچمه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
اگر اعتقاد عمیق قلبی داشتم اینطور بی توجه زندگی نمیکردم انگار که اصلا اون دنیایی نیست

کاش اعتقادامونو قوی کنیم . مرگ برای همه هست ... 

وای اره ... 

خیلی سخته😭😣

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

منم پدر شوهرم طفلک تو حالت احتضار ه معلوم نیست فردا یا ..... بهمون زنگ بزنن سیاه پوشش شیم خیلی حال روحیم بده 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
مامان‌بزرگ منم از بیمارستان مرخص کردم وگفتن حالش خیلی بده و کاری نمیتونیم براش انجام بدیم گلی دخترا ...

عزیز دلممم دعا کن مامانبزرگ منم خوب شههه... من میترسم خدا ازم راضی نباشه زمان مردن ... چون خیلی به خدا دل بستم میترسم گناهامو بروم بیاره ..